GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπάρτη: Ζευγάρι θα διακινούσε τρία κιλά χασίς στη Λακωνία

Είχε φορτώσει το αυτοκίνητό του με ναρκωτικά, είχε οπλιστεί με ένα περίστροφο και ήταν έτοιμος να ξεκινήσει τη… διανομή στα χωριά τη...


Είχε φορτώσει το αυτοκίνητό του με ναρκωτικά, είχε οπλιστεί με ένα περίστροφο και ήταν έτοιμος να ξεκινήσει τη… διανομή στα χωριά της Λακωνίας ένας 37χρονος, όταν οργανώθηκε επιχείρηση από αστυνομικούς της Ασφαλείας Σπάρτης και της Ο.Π.Κ.Ε. και συνελήφθη μαζί με μία 52χρονη γυναίκα.
Στο σπίτι του, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, το ζευγάρι είχε συνολικά στην κατοχή του δυο κιλά και 726,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας, ένα μεταλλικό τρίφτη και διάφορα σύνεργα για τη συσκευασία των ναρκωτικών, ενώ και στο αυτοκίνητο της 52χρονης βρέθηκε μικροποσότητα χασίς.
Ο 37χρονος είχε στην κατοχή του ένα περίστροφο με 14 φυσίγγια και 55 κροτίδες, ενώ στην κατοχή και των δυο κατασχέθηκαν 1.280,47 ευρώ που προέρχονταν από την διακίνηση των ναρκωτικών. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, ενώ ο 37χρονος κατηγορείται και για παράβαση των νόμων περί όπλων και περί ειδών πυροτεχνίας.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση