GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρία χρόνια από την έκρηξη στο Μαρί

Το όνομα του Αρχιπλοιάρχου Ανδρέα Ιωαννίδη, ο οποίος σκοτώθηκε στην έκρηξη της 11ης Ιουλίου 2011, στο Μαρί της Κύπρου, φέρει από σήμ...


Το όνομα του Αρχιπλοιάρχου Ανδρέα Ιωαννίδη, ο οποίος σκοτώθηκε στην έκρηξη της 11ης Ιουλίου 2011, στο Μαρί της Κύπρου, φέρει από σήμερα το Διοικητήριο της Διοίκησης Ναυτικού, στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης».
Η τελετή ονομασίας του Διοικητηρίου εις μνήμη του Αρχιπλοίαρχου Ανδρέα Ιωαννίδη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, παρουσία του Κύπριου Υπουργού Άμυνας Χριστόφορου Φωκαΐδη.
Ο Υπουργός εξέφρασε τη μεγάλη ευγνωμοσύνη της πολιτείας προς τους γονείς, τη σύζυγο του Αρχιπλοίαρχου Μαρία Ιωαννίδου και τα παιδιά του Νικόλα, Κυριακή και Χριστόφορο, τονίζοντας «την ύψιστη περηφάνια που αισθανόμαστε όλοι για τη θυσία του δικού τους ανθρώπου».
Απευθυνόμενος στο Διοικητή, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς και τους ναύτες, ο Υπουργός τους κάλεσε να ακολουθήσουν τις αξίες και τις αρχές που υπηρέτησε ο Ανδρέας Ιωαννίδης, με μοναδικό γνώμονα το κοινό καλό και το εθνικό συμφέρον.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση