GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι κατέθεσε ο ταξιτζής που μετέφερε τον Μαζιώτη - Αφέθηκε ελεύθερος

Ήταν λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν στο Περιστέρι τον οδηγό ταξί με το οποίο πήγε να...



Ήταν λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν στο Περιστέρι τον οδηγό ταξί με το οποίο πήγε να διαφύγει ο Νίκος Μαζιώτης το μεσημέρι από το κέντρο της Αθήνας.

Αμέσως τον προσήγαγαν στη ΓΑΔΑ με χειροπέδες αφού δεν γνώριζαν αν εμπλέκεται ή αν έχει κάποια σχέση με τον τρομοκράτη.

Κατά την εξέτασή του από την Αντιτρομοκρατική ο οδηγός του ταξί ισχυρίστηκε ότι περνούσε τυχαία από το σημείο, είδε την κινητοποίηση και άκουσε τους πυροβολισμούς. Ξαφνικά είδε έναν άντρα να ανοίγει την πόρτα του ταξί και να προσπαθεί να μπει μέσα. Ο νεαρός οδηγός όπως ανέφερε ο ίδιος το μόνο που μπόρεσε να κάνει ήταν να πατήσει το γκάζι και να απομακρυνθεί γρήγορα από την περιοχή φοβούμενος μήπως τραυματιστεί.

Οι αστυνομικοί που εξέτασαν τον οδηγό ταξί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό κι έτσι τελικά αφέθηκε ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση