GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εταιρικές συναντήσεις σε κλαμπ με… στριπτίζ

Η Goldman Sachs κατηγορείται από δύο πρώην υπαλλήλους ότι κάνει διακρίσεις σε βάρος γυναικών και ότι έχει δημιουργήσει ένα «αντρικό ...


Η Goldman Sachs κατηγορείται από δύο πρώην υπαλλήλους ότι κάνει διακρίσεις σε βάρος γυναικών και ότι έχει δημιουργήσει ένα «αντρικό κλαμπ» όπου «γιορτάζεται» η σεξουαλικότητα των γυναικών.
Η πρώην αντιπρόεδρος της εταιρείας, Christina Chen-Oster, και η πρώην συνέταιρος, Shanna Orlich, κατηγορούν την Goldman Sachs ότι έχει δημιουργήσει μία κουλτούρα με στερεότυπα και έχθρα απέναντι στις γυναίκες.
Η κ. Chen-Oster εργάστηκε στην Goldman Sachs από το 1997 έως το 2005 και η κ. Orlich το καλοκαίρι του 2006 και από τον Ιούλιο του 2007 έως το Νοέμβριο του 2008. Και οι δύο κατέθεσαν μήνυση στη Νέα Υόρκη.
Οι δύο γυναίκες κατηγορούν την Goldman Sachs ότι πληρώνει τους άντρες αντιπροέδρους με 21% περισσότερα χρήματα από τις γυναίκες και ότι πληρώνει τις γυναίκες υπαλλήλους με 8% λιγότερα χρήματα από τους άντρες υπαλλήλους.
Στο κείμενος της μήνυσης οι δύο γυναίκες ισχυρίζονται ότι υπήρξαν εταιρικά events που έγιναν σε κλαμπ με στριπτίζ, ενώ η κ. Orlich ισχυρίζεται ότι διευθυντές της ζητούσαν από άντρα συνάδελφο στον οποίο έδιναν περισσότερες ευκαιρίες να κάνει πους-απς στο γραφείο, επειδή παλαιότερα ήταν στο στρατό.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση