GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η παγίδα του Χρυσοχοΐδη σε ανυποψίαστους ΠΑΣΟΚους. Ποιοι μετέχουν στο κόλπο...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. ΜΟΝΟ στο Press-gr.  Κινητικότητα παρατηρείται αυτές τις ημέρες στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και στις παρυφές του καθώ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.
ΜΟΝΟ στο Press-gr. 

Κινητικότητα παρατηρείται αυτές τις ημέρες στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και στις παρυφές του καθώς φαίνεται ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά εν όψει του συνεδρίου. Ενδιαφέρον έχουν όμως και κάποιες κινήσεις που αποτελούν παγίδα.

Δηλαδή; Εχουν βγει μπροστά μερικά στελέχη, κυρίως "β' εθνικής", που με προφίλ "αριστερό" κάνουν συναντήσεις, εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις κλπ. Ο στόχος που παρουσιάζουν είναι να επανασυσπειρώσουν, υποτίθεται, την "παραδοσιακή" βάση του ΠΑΣΟΚ που τώρα το έχει εγκαταλείψει κλπ.

Οι περισσότεροι από αυτούς όμως έχουν ενα κοινό σημείο, όσο κι αν ακούγεται παράταιρο. Ποιο; Τον ...Μιχάλη Χρυσοχοΐδη! Μα, αυτός δεν έχει γίνει πιο δεξιός κι από τους δεξιούς, πιο μνημονιακός κι από τους μνημονιακούς, πιο συστημικός κι από τους συστημικούς; Ακριβώς.

Αυτή είναι η παγίδα που έχει στηθεί στους ανυποψίαστους οι οποίοι βλέπουν τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ και έχουν την αγωνία πώς θα ξανασταθεί στα πόδια του.. Ο Μιχάλης, που είναι παλιός στις εσωκομματικές βρωμιές, έχει έρθει σε επαφή με αυτούς και τους έχει "ψήσει" να τον στηρίξουν να γίνει αρχηγός (στο ΠΑΣΟΚ ή σε κάτι άλλο) κι αυτός θα τους βοηθήσει "να ξαναγυρίσουν στα πράγματα". Προς το παρόν αυτοί λοιπόν φωνάζουν "από αριστερά", καταγγέλλουν τις μνημονιακές πολιτικές και κάνουν τους αντάρτες για να έχουν το άλλοθι και να βρίσκουν ακροατήριο και στη συνέχεια αφού τσουβαλιάσουν το "εμπόρευμα" θα το παραδώσουν στον επίδοξο αρχηγό.

Όσο κι αν ακούγεται επίσης παράδοξο σε αυτό το κόλπο μετέχουν ορισμένοι πρώην "παπανδρεϊκοί", κάποια στελέχη της "Αριστερής Πρωτοβουλίας, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Σπίρτζης -που εμφανίζεται τώρα πρωταγωνιστής σε ...καινούρια κίνηση μαζί με τον βουλευτή Οικονόμου, διάφοροι αποτυχημένοι πολιτευτές ενώ δεν στερείται σημασίας και η προ ημερών συνάντηση του Χρυσοχοΐδη με τον βουλευτή Μωραΐτη. Λέγεται δε ότι προσπαθεί να πείσει και τον απερχόμενο περιφερειάρχη Σγουρό να πάει μαζί του... 

5 σχόλια

  1. Ρε κλάνει ο πεθαμὲμος?
    Το κακό με το ΠΑΣΟΚ είναι ότι τους έχουν πάρει χαμπάρι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ.
    Θέλω να τους δώ χωρίς βουλευτηλίκι
    να είναι ισοι απέναντι στον νόμο όπως εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μιχάλης και ξερό ψωμί. Θα του πηγαίνουμε και κάνα τσιγάρο στη μπουζού.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την μεγαλύτερη πλάκα την έχει ο Οικονόμου. Διαφοροποιήθηκε από το ΠΑΣΟΚ για το πρώτο μνημόνιο. Μετά έκανε το αντιμνημονιακό "Άρμα Πολιτών". Μετά μπήκε στην ΔΗΜΑΡ και έφτασε στο σημείο να μην τον κρατάνε για να μην ψηφίσει το μνημόνιο.Τελικά έφυγε και από την ΔΗΜΑΡ και τώρα ψάχνεται να σώσει την Ελλάδα με τον ...Πέτρο Δούκα, τον Βατοπεδινό. Αν αυτός ο απίθανος τύπος τα καταφέρει να επανεκλεγεί βουλευτής, τότε η δεξαμενή των μαλακισμένων ψηφοφόρων είναι αστήρευτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εσύ απίθανε ανώνυμε προφανώς δεν βλέπεις ότι ο Οικονόμου σε όλες τις φάσεις που περιγράφεις μίλα και αγωνίζεται για τα ίδια ακριβώς πράγματα. Είναι ο μόνος σταθερός πολιτικός τα τελευταία 4 τουλάχιστον χρόνια που όλοι οι άλλοι απλά δηλώνουν Μνημονιακοί η Αντιμνημονιακοί και αυτόν θα ξαναβγάλουμε στην Αττική είτε σου αρέσει είτε όχι όπου και αν κατέβει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση