GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ντόρα στηρίζει Αβραμόπουλο!

Το μεσημέρι της Τρίτης ένα ενδιαφέρον (πολιτικο δημοσιογραφικό) πηγαδάκι δημιουργήθηκε στο εντευκτήριο της Βουλής. Στο κέντρο του στενός...


Το μεσημέρι της Τρίτης ένα ενδιαφέρον (πολιτικο δημοσιογραφικό) πηγαδάκι δημιουργήθηκε στο εντευκτήριο της Βουλής. Στο κέντρο του στενός συνεργάτης της Ντόρας Μπακογιάννη ο οποίος μονοπωλούσε το ακουστικό ενδιαφέρον όλων. «Ο Σαμαράς πρέπει πάνω από το κεφάλι του να έχει δύο πορτρέτα. Ένα του Δημήτρη Αβραμόπουλου για τον τρόπο που ο τελευταίος τον οδήγησε στην προεδρία της ΝΔ και στη συνέχεια στην πρωθυπουργία κι άλλο ένα, επίσης του Δημήτρη Αβραμόπουλου, για την υπόθεση των υποβρυχίων ». Και πριν προλάβουν οι υπόλοιποι της παρέας να τον ρωτήσουν γιατί για το … δεύτερο πορτρέτο συμπλήρωσε: «Ο Σαμαράς θα είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που δεν θα τον αγγίξει το θέμα των υποβρυχίων και αυτό οφείλεται σε δύο λόγους: ο πρώτος γιατί δεν έχει καμία εμπλοκή στο καυτό θέμα κι ο δεύτερος στους χειρισμούς του υπουργού Άμυνας »! 
Ο … ποιητής δεν έδωσε άλλες διευκρινίσεις, αλλά όλοι κατάλαβαν πως ο υπουργός Άμυνας μάλλον βρήκε – από τη μέρα που πήγε στο Πεντάγωνο – πολλούς “σκελετούς” από το πρόσφατο … πασοκικό παρελθόν στο συγκεκριμένο υπουργείο! Και ο νοών νοείτω!
Υ Γ 1. Για όσους δεν το … γνωρίζουν η Ντόρα Μπακογιάννη και οι δικοί της άνθρωποι δεν “συγχωρούν” και δεν θα “συγχωρέσουν” ποτέ τον Δ. Αβραμόπουλο για το γεγονός ότι το 2009 στήριξε τον Αντ. Σαμαρά για την αρχηγία της ΝΔ. Γι αυτό έχει τη σημασία του όταν ακούγονται καλά λόγια για τον Αβραμόπουλο από το περιβάλλον της τέως υπουργού. 
ΥΓ 2 Είναι αξιοσημείωτο πάντως πως στο περιβάλλον της Ντόρας στηρίζουν. -. Έστω και δια της ατόπου – τον υπουργό Άμυνας και αντιπρόεδρο της ΝΔ. 
ΥΓ 3. Στην παρέα βρισκόταν και δημοσιογράφος ο οποίος έχει άριστες σχέσεις με το Μαξίμου. Όπερ σημαίνει ότι τα μαντάτα θα έφθασαν ήδη στο πρωθυπουργικό γραφείο …

1 σχόλιο

  1. Φοβού τους Ντορικούς ... καιΔώρα φέροντας ...

    Το παρελθόν είναι ένοχο και όχι ξεχασμένο.

    Δικαιούται κανείς να ρωτήσει εάν υπάρχει μια ανώτατη δύναμη που πρέπει να φυτεύει διαρκώς τη Ντόρα Μπακογιάννη στα σπίτια μας.

    Αν στη χώρα μας υπήρχε η παραμικρή έννοια της Δικαιοσύνης, η Ντοράκουλα η κόεη του Δράκουλα, δεν θα έπαιζε ακόμα τη χαριτωμένη και αθώα παιδούλα αλλά θα είχε οδηγηθεί από καιρό στο Koρυδαλλό να κάνει παρέα στον ευεργέτη της τον Κουφοντίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση