GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρίκαλα: Οι παραβάσεις του ΚΟΚ αποκάλυψαν όπλα και ναρκωτικά

Οι επικίνδυνοι ελιγμοί που έκανε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε στα Τρίκαλα, πρόδωσαν το νεαρό οδηγό που ακινητοποιήθηκε από άνδρες ...


Οι επικίνδυνοι ελιγμοί που έκανε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε στα Τρίκαλα, πρόδωσαν το νεαρό οδηγό που ακινητοποιήθηκε από άνδρες της Τροχαίας. Στον έλεγχο που υποβλήθηκε, όμως, διαπιστώθηκε ότι οπλοφορούσε και είχε πάνω του ναρκωτικά.
Οι αστυνομικοί βρήκαν στις τσέπες του 19χρονου Έλληνα μοτοσικλετιστή ένα πιστόλι αερίου με 16 μεταλλικά σφαιρίδια στο γεμιστήρα, αλλά και ένα αλουμινόχαρτο που περιείχε 1,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο νεαρός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων κατηγορούμενος για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών, ενώ, σε βάρος του βεβαιώθηκαν και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.
Μικρό οπλοστάσιο στη Φλώρινα
Ένα μικρό οπλοστάσιο για το οποίο δεν κατείχε την απαιτούμενη άδεια βρήκαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. στο σπίτι ενός 29χρονου στο Φανό Φλώρινας, όπου έκαναν έρευνα. Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν ένα πιστόλι replica, ένα κυνηγετικό όπλο και ένα σιδερένιο κλομπ και ο κάτοχός τους οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας που του άσκησε δίωξη για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, ενώ το αστυνομικό τμήμα Αμυνταίου ερευνά αν εμπλέκεται σε παράνομες πράξεις.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση