GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο παραγωγός της φετινής επιτυχίας «Strump» στο Beach Party των Χανίων

Το Chania Beach Party διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά, την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014 και ώρα 21:00, στην  παραλία Χρυ...



Το Chania Beach Party διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά, την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014 και ώρα 21:00, στην  παραλία Χρυσή Ακτή, από την εφημερίδα ChillinNews, με σκοπό τη ξέφρενη διασκέδασή σας.

Στην περσινή εκδήλωση παρευρέθηκαν πάνω από 6.500 επισκέπτες, ενώ φέτος κύριος στόχος των διοργανωτών είναι ο αριθμός των επισκεπτών να ξεπεράσει τους 8.000.

Στο μεγαλύτερο πάρτυ του φετινού καλοκαιριού θα είναι καλεσμένοι οι καλύτεροι μουσικοί παραγωγοί και djs της μουσικής βιομηχανίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, o γνωστός urban dj Dj Andrez P από τη Κύπρο, καθώς και ο διεθνούς φήμης dj και παραγωγός από την Ιταλία, Federico Scavo που υπογράφει τη γνωστή φετινή επιτυχία “Strump” και πολλές ακόμα γνωστές παραγωγές και remix όπως “Camiando”,“ Funky Nassau”, “Jingo”,“ Another brick in the wall”.
Αυτό που θα απογειώσει τη βραδιά θα είναι τα μοναδικά happeningsτα οποία δε θα σταματήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου το οποίο χαρίζει ελπίδα ακόμα και σήμερα σε πολλούς συμπατριώτες μας αυτή τη δύσκολη περίοδο.
Κεντρικοί χορηγοί της εκδήλωσης θα είναι: Μπύρα Sol, Stoli Red, Art Deco
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα στο fb: Chania Beach Party 2014 ή την ιστοσελίδα www.chaniabeachparty.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση