GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το success story στο φαρμακείο του Κάτσαρη

Μία από τις πρώτες τοποθετήσεις του σταθμού πρόληψης και marketing CareHub έγινε στο φαρμακείο του κ. Κάτσαρη στο ‘’The Mall Athen...


Μία από τις πρώτες τοποθετήσεις του σταθμού πρόληψης και marketing CareHub έγινε στο φαρμακείο του κ. Κάτσαρη στο ‘’The Mall Athens’’. Η ανταπόκριση του κόσμου σε αυτή τη σύγχρονη υπηρεσία πρόληψης ήταν πρωτοφανής καθώς σε μόλις ένα μήνα περισσότερα από 600 άτομα πραγματοποίησαν τις μετρήσεις τους στο CareHub. Ο ιδιοκτήτης του φαρμακείου και φαρμακοποιός κ. Νίκος Κάτσαρης δήλωσε σχετικά «’Οι πελάτες του φαρμακείου μου έχουν υποδεχθεί με ενθουσιασμό το CareHub και η ανταπόκριση τους σε αυτή τη νέα υπηρεσία είναι εντυπωσιακή».
Το CareHub παρέχει τη δυνατότητα στο χρήστη να μετρήσει μόνος του, εύκολα και απλά, βασικές παραμέτρους της υγείας του όπως πίεση, παλμούς, βάρος, BMI, λιπομέτρηση και ποσοστό οξυγόνου στο αίμα του. Πέραν αυτών μπορεί να κάνει διαδραστικά τεστ για να δει εάν έχει δυσχρωματοψία, εάν έχει προδιάθεση για Alzheimer, εθισμό στη νικοτίνη και άλλα.
Το CareHub είναι ένα εργαλείο πρόληψης που διαφοροποιεί ένα φαρμακείο μέσα από καθετοποίηση στις υπηρεσίες πρόληψης και από παροχή πρωτογενούς περίθαλψης. Εκτός αυτού δημιουργεί ένα health corner στο χώρο, ανεβάζοντας το loyalty του φαρμακείου. Το CareHub είναι ένας «ζωντανός» οργανισμός γιατί είναι πάντα online και μπορεί κάποιος να αποθηκεύει τις μετρήσεις του και να τις παρακολουθεί ιστορικά μέσα από την υπηρεσία myCareHub από το carehub.gr, το CareHub App σε ios και android αλλά και οποιοδήποτε CareHub συναντήσει! Πέραν αυτών το CareHub είναι ένα σύγχρονο εργαλείο marketing και πωλήσεων για το φαρμακείο. Γιατί?
Το CareHub δίνει την αφορμή για προσωποποιημένη πώληση του φαρμακοποιού στον χρήστη που κάνει τη μέτρηση και έμπρακτα δείχνει ότι ενδιαφέρεται για την υγεία και την ευεξία του και άρα και για προϊόντα που την βελτιώνουν.
Η μεγάλη δύναμη του CareHub όμως είναι ότι «μιλάει» και «πουλάει» για εσάς! Ο σταθμός έχει τη δυνατότητα να προβάλλει στην οθόνη αλλά και να εκτυπώνει μαζί με τα αποτελέσματα του χρήστη, τα προσωποποιημένα μηνύματα, τις προσφορές και τα προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες του ανάλογα με το φύλο, την ηλικία και τα αποτελέσματα των μετρήσεων του. Η εκτύπωση αυτή μπορεί να λειτουργήσει σαν κουπόνι και να οδηγήσει σε άμεση πώληση. Όπως δήλωσε ο κ. Κάτσαρης «…το CareHub μου δίνει τη δυνατότητα να προβάλλω τις προσφορές μου, στοχευμένα και αποτελεσματικά» και αυτό μπορεί να έχει μόνο θετικό αντίκτυπο στις πωλήσεις ενός φαρμακείου.
Το case study του CareHub στο φαρμακείο του κ. Κάτσαρη αποδεικνύει ότι όταν ένα δυνατό εργαλείο πώλησης και marketing συνδυάζεται με ένα πρωτοποριακό φαρμακείο με πελατοκεντρική λογική, το αποτέλεσμα είναι ένα success story στο φαρμακευτικό marketing.
Δείτε περισσότερα για το CareHub στο www.carehub.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση