GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Telegraph: Τετραπληγική Ελληνίδα πέθανε λόγω απλήρωτων λογαριασμών

Στην τραγική ιστορία της 56χρονης τετραπληγικής Χανιώτισσας, Ευτυχίας Ποποδάκη, αναφέρεται σε σημερινό της δημοσίευμα βρετανική εφημ...


Στην τραγική ιστορία της 56χρονης τετραπληγικής Χανιώτισσας, Ευτυχίας Ποποδάκη, αναφέρεται σε σημερινό της δημοσίευμα βρετανική εφημερίδα Telegraph.
Υπό τον τίτλο «τετραπληγική γυναίκα σε μηχανική υποστήριξη πέθανε λόγω απλήρωτων λογαριασμών», η εφημερίδα αναφέρει ότι η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή, λίγο μετά την διακοπή ρεύματος στην κατοικία της στη Νέα Χώρα Χανίων, «επειδή η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα αφού δεν είχε πληρώσει τους λογαριασμούς της».
Η Telegraph σημειώνει ότι οι συγγενείς θα κινηθούν δικαστικά για τον θάνατο της 56χρονης και πως αναμένεται η νεκροψία, προκειμένου να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της. Σύμφωνα με τις καταγγελίες των συγγενών της το χρέος της άτυχης γυναίκας για κατανάλωση ρεύματος ήταν μόλις 237 ευρώ…
Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, το δημοσίευμα, «τα νοικοκυριά στην χτυπημένη από την κρίση Ελλάδα αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες στο να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους».
Μάλιστα, αναφερόμενο σε στοιχεία της ΔΕΗ σημειώνει πως το συνολικό χρέος από τους απλήρωτους λογαριασμούς αγγίζει το 1,3 δισ. ευρώ αλλά και πως οι απλήρωτοι λογαριασμοί φτάνουν τα 4 εκατ. ημερησίως.
Τέλος, υπογραμμίζει πως από τις 25 Ιουλίου η ΔΕη ανακοίνωσε ότι τίθενται σε εφαρμογή στην Ελλάδα αυξήσεις της τάξης του 11% για τους οικιακούς πελάτες.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση