GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρέ καρέ το νέο μαφιόζικο χτύπημα σε κτίριο στη Ν. Ερυθραία που ανήκει στην αδελφή του Σμπώκου [video]

Πώς κρανοφόροι τίναξαν για δεύτερη φορά στον αέρα μετά το Μάιο το εστιατόριο τα ξημερώματα... Ισχυρή έκρηξη εκρηκτικού μηχανι...



Πώς κρανοφόροι τίναξαν για δεύτερη φορά στον αέρα μετά το Μάιο το εστιατόριο τα ξημερώματα...

Ισχυρή έκρηξη εκρηκτικού μηχανισμού σημειώθηκε, για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες, στο κτίριο που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Κύπρου στη Νέα Ερυθραία.
Στο κτίριο στεγάζεται το εστιατόριο «La Scala» και το σπίτι της αδελφής του πρώην στενού συνεργάτη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννη Σμπώκου.
Από την έκρηξη, η οποία ακούστηκε σε μεγάλη ακτίνα στα βόρεια προάστια, προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο εστιατόριο και σε πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα ενώ έσπασαν τζάμια σε κοντινά κτίρια.
Η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις και πυροτεχνουργοί ερευνούν τον χώρο για την ανεύρεση στοιχείων.

‘Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα όταν μια μηχανή μεγάλου κυβισμού στην οποία επέβαιναν δύο άτομα που φορούσαν κράνη, σταμάτησαν έξω από το κατάστημα.
Πλησίασαν τους δύο άνδρες ιδιωτικής εταιρίας σεκιούριτι που είχαν αναλάβει τη φύλαξη του κτιρίου.
Τους κάλεσαν να φύγουν από το σημείο και να μην ανακατευτούν.
Στη συνέχεια πέταξαν ένα μασούρι δυναμίτιδας στην είσοδο του εστιατορίου και εξαφανίστηκαν.
Στις 15 Μαΐου είχε γίνει ανάλογη έκρηξη που ισοπέδωσε το εστιατόριο.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση απο την Ασφάλεια Αττικής

1 σχόλιο

  1. Στην κυβερνητική μαφία να αναφέρεστε περισσότερο, στην συμμορια την εγκληματική και άκρως φασιστική. Οι συντάξεις και μισθοί, ολοταχώς στα 400 ευρώ, διότι πάρει να συντηρούμε τον στρατό κατοχής, τούς ψηφοφόρους των κομμάτων τής βουλής. Και κυρίως τα εκτρωματα τούς κλέφτες τής ΝΔ.Πού συνεχίζονται οι δολοφονίες στο λαό. Οι φασίστες κόβουμε όπου βρούνε, για να συντηρήσουν την μαφία τους. Σε θανάτους η πουτανα εκ Καλαμάτας θα ξεπεράσει και τον Σταλιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση