GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Η μεταγωγή του Μαζιώτη... [video]

Στον εισαγγελέα εφετών οδηγείται αυτή την ώρα ο Νίκος Μαζιώτης από τον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλευόταν μετά τη σύλληψη του... Γι...



Στον εισαγγελέα εφετών οδηγείται αυτή την ώρα ο Νίκος Μαζιώτης από τον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλευόταν μετά τη σύλληψη του...
Για την μεταγωγή έχει οργανωθεί αστυνομική επιχείρηση με τη συμμετοχή ισχυρών δυνάμεων.

Η μεταγωγή γίνεται προκειμένου ο αρμόδιος εισαγγελέας εκτελέσεως ποινών να εκτελέσει τα εντάλματα που εκκρεμούν σε βάρος τους και αφορούν στην καταδίκη του Ν. Μαζιώτη για την υπόθεση του «Επαναστατικού Αγώνα» σε 50ετή κάθειρξη (εκτιτέα 25 έτη κατά συγχώνευση) καθώς και στην καταδίκη σε φυλάκιση 10 μηνών που του επιβλήθηκε για παραβίαση των περιοριστικών όρων, όταν είχε εξαφανιστεί.

Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να μεταβεί ο εισαγγελέας εκτελέσεων ποινών στον Ευαγγελισμό για αυτό τον λόγο όμως τελικά κρίθηκε ότι ο Μαζιώτης μπορεί να μεταβεί στην οδό Λουκάρεως.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ν. Μαζιώτης είχε αφεθεί ελεύθερος λόγω παρέλευσης του 18μηνου προφυλάκισης και παραβίασε τους περιοριστικούς όρους μεσούσης της δίκης με αποτέλεσμα η απόφαση να εκδοθεί ερήμην του.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία μετά το Εφετείο θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού. Σημειώνεται ότι ο Ν. Μαζιώτης έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο με δική του ευθύνη.

Σύμφωνα με πληροροφίες, ο συνήγορός του Σπύρος Φυτράκης μεταβίβασε υπεύθυνη δήλωση προς το ιατρικό συμβούλιο του νοσοκομείου με την οποία ο Νίκος Μαζιώτης αναλαμβάνει απόλυτα την ευθύνη για τη μεταγωγή του στο Νοσοκομείο Φυλακών Κορυδαλλού.
Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΡΙΤ

1 σχόλιο

  1. Πόσο δημοσία και όχι κυβερνητική μπορεί να ειναι η ΝΕΡΙΤ αφιερώνοντας αρκετά μεγάλο μέρος του προγράμματος της σε μια μεταφορά ενος εγκληματία απο το νοσοκομείο στηυ φυλακή,τη στιγμή που η Ευρώπη βοά για την καταδυναστευση των Ελλήνων απο την Ελληνική ολιγαρχία και οι δήθεν ανεξαρτητοι δημοσιογραφοι της που πληρώνονται απο τον Ελληνικο λαο ΑΜΕΣΑ ,δεν είχαν να ασχοληθούν ούτε λίγα λεπτά. Είναι δυνατόν να σε βάζουν να πληρώνεις δήθεν για ανεξάρτητη δημόσια τηλεόραση και να σε εμπαίζουν έτσι ξεδιάντροπα? Πως οι δικαστές μπορεί να απορρίψουν προσφυγές για τη μη πληρωμή τέτοιων κοροϊδιών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση