GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταδίωξη στο κέντρο της Πάτρας μετά τον τραυματισμό αστυνομικού [videos]

Kατά τη διάρκεια ανάκρισης νεαρού Ρομά στο δικαστικό μέγαρο Πατρών φερόμενου ως μέλους σπείρας που έκλεβε δίκυκλα, μια γυναίκα ...



Kατά τη διάρκεια ανάκρισης νεαρού Ρομά στο δικαστικό μέγαρο Πατρών φερόμενου ως μέλους σπείρας που έκλεβε δίκυκλα, μια γυναίκα Ρομά έσπασε εξαγριωμένη έσπασε ένα τζάμι του δικαστηρίου με απότελεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός. Με τη γυναίκα βρίσκονταν άλλοι επτά Ρομά οι οποίοι βρίσκονταν στο μέγαρο για να υπερασπιστούν τον νεαρό.
Ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ και στο σημείο κατεύθασαν άμεσα άνδρες τις ομάδας ΔΙΑΣ. Η γυναίκα συνελήφθη ενώ οι επτά νεαροί υποστηρικτές Ρομά του κατηγορούμενου ξεσηκώθηκαν και προκάλεσαν ένταση αφού άκουσαν την απόφαση του Ανακριτή και Εισαγγελέα.
Έξω από το δικαστικό μέγαρο Ρομά ήρθαν σε διαπληκτισμό με αστυνομικός με αποτέλεσμα οι αστυνομία να εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.
Δείτε τα βίντεο που δημοσιεύει το patrasnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση