GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δωρεάν αλκοόλ σε όσες κάνουν πεολειxία δημόσια στη Μαγιόρκα στην Ισπανία!

Βίντεο και φωτογραφίες που δείχνουν δεκάδες τουρίστριες να προβαίνουν σε στοματικό έρωτα σε σειρά ανδρών κάνουν το γύρο του διαδικτύου Δύ...

Βίντεο και φωτογραφίες που δείχνουν δεκάδες τουρίστριες να προβαίνουν σε στοματικό έρωτα σε σειρά ανδρών κάνουν το γύρο του διαδικτύου
Δύο συγκεκριμένα μπαρ στο τουριστικό θέρετρο της Μαγιόρκα έχουν βρεθεί στη δίνη του κυκλώνα, καθώς προσφέρουν τσάμπα αλκοόλ στις γυναίκες που κάνουν δημόσια στοματικό έρωτα.
Τα μπαρ βρίσκονται στη περιοχή Μαγαλούφ, έναν ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό κυρίως για Γερμανούς και Βρετανούς τουρίστες.
Οι ισπανικές αρχές τήρησαν πάντως μεσοβέζικη στάση, καθώς επέκριναν μεν τη συγκεκριμένη πρακτική, αλλά πρόσθεσαν πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτε για να σταματήσουν τις σεξουαλικές πράξεις δε. Σημείωσαν πως πρόκειται για ερωτικές συνευρέσεις μεταξύ συναινούντων ενηλίκων ατόμων.
"Είναι ηθικά κατακριτέα πράξη και επιβλαβής για εκείνους που την κάνουν. Αλλά είναι κάτι που γίνεται μεταξύ ενηλίκων που είναι ελεύθεροι να κάνουν κατά το δοκούν αυτό που επιθυμούν" είπε η Ισαμπέλ Λίνας επικεφαλής του ινστιτούτου γυναικών της Μαγιόρκας μιλώντας στην Ελ Μούντο.

Πιο σκληρός ο δήμαρχος Μανού Ονιέβα είπε ότι "πρέπει να ληφθεί κάθε δυνατό νομικό μέτρο για να εκλείψουν αυτού του είδους οι πρακτικές".
Μια άλλη ισπανική εφημερίδα η Λα Βανγκάρντια αναφέρει ότι εκτός από τα δύο συγκεκριμένα μπαρ πράξεις πεολειxίας είναι ορατές και στους δρόμους του Μαγαλούφ γεγονός που υποδηλώνει ότι η πρακτική αυτή έχει διαδοθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση