GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οικογενειακό δράμα: Ζούσαν επί 10 μέρες με το πτώμα της νεκρής μητέρας τους στη Ρόδο

Ακόμα ένα τραγικό περιστατικό αποκαλύφτηκε στη Ρόδο. Εντοπίστηκε νεκρή 72χρονη στο σπίτι της, μετά από δέκα ημέρες που είχε ξεψυχήσει. Στ...

Ακόμα ένα τραγικό περιστατικό αποκαλύφτηκε στη Ρόδο. Εντοπίστηκε νεκρή 72χρονη στο σπίτι της, μετά από δέκα ημέρες που είχε ξεψυχήσει. Στο πλευρό της τα παιδιά της
Το απίστευτο της ιστορίας είναι ότι κοιμόντουσαν στο ίδιο σπίτι ο γιος και η κόρη της, οι οποίοι αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αποκάλυψη έγινε από μία γειτόνισσα και συγγενή της άτυχης γυναίκας, ύστερα από την έντονη δυσοσμία που έβγαινε από το σπίτι.
Η γειτόνισσα αφού ρωτούσε επανειλημμένως την κόρη της νεκρής γυναίκας, που βρίσκεται η μητέρα της, εκείνη απαντούσε ότι κοιμάται.
Ύστερα από κάποιο χρονικό διάστημα και αφού έβλεπε ότι κάτι δεν πάει καλά, αποφάσισε να πάει στο σπίτι για να δει τι γίνεται με αποτέλεσμα να σοκαριστεί με το θέαμα που αντίκρισε μπροστά της, ειδοποιώντας την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί όταν μπήκαν στο σπίτι αντίκρισαν το πτώμα σε κατάσταση αποσύνθεσης με τα παράσιτα να έχουν ήδη αρχίσει να βεβηλώνουν τη σορό της άτυχης γυναίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση