GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η 15χρονη που έγραψε ιστορία στο US Open

Αυτή κι αν ήταν έκπληξη μεγατόνων! Μια 15χρονη Αμερικανίδα, η Κατρίν Μπέλις, έγραψε ιστορία στο US Open και σημείωσε κάτι που ...



Αυτή κι αν ήταν έκπληξη μεγατόνων!
Μια 15χρονη Αμερικανίδα, η Κατρίν Μπέλις, έγραψε ιστορία στο US Open και σημείωσε κάτι που θα το θυμάται για όλη της τη ζωή.
Εγινε η νεαρότερη τενίστρια που πετυχαίνει νίκη σε grand slam μετά το 1996 και την Αννα Κουρνίκοβα, με το θύμα της να είναι μεγάλο όνομα.
Η Μπέλις άφησε εκτός τη Ντομινίκα Τσιμπούλκοβα με 6-1, 4-6, 6-4.

«Μπήκα να παίξω για την εμπειρία. Δεν μπορούσα να σκεφτώ πως θα κερδίσω. Πραγματικά είμαι ακόμα σοκαρισμένη!», δήλωσε η 15χρονη μετά το ματς.

«Είναι πραγματικά τρελό που βρίσκομαι εδώ μαζί με όλο αυτό τον κόσμο. Θέλω να πω πως δεν είχα σκεφτεί ποτέ πως θα προπονούμε και θα μοιράζομαι το κορτ με τενίστριες που έβλεπα μέχρι τώρα μόνο στην τηλεόραση.
Είναι τρελό, αλλά μου αρέσει», πρόσθεσε η Μπέλις που στον επόμενο γύρο θα παίξει με την 20χρονη Ζαρίνα Ντίγιας από το Καζακστάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση