GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθεροι οι τρεις από τους πέντε συλληφθέντες για τη δολοφονία του 39χρονου στο Άστρος Κυνουρίας

Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους ο θείος, η θεία και ο γαμπρός του θύματος, που αφέθηκαν ελεύθεροι. Την Τρίτη στον ανακριτή ο πατέρας κ...

Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους ο θείος, η θεία και ο γαμπρός του θύματος, που αφέθηκαν ελεύθεροι. Την Τρίτη στον ανακριτή ο πατέρας και η μητέρα. Πώς περιέγραψε ο δράστης τη στιγμή της δολοφονίας του γιου του

Πρόκειται για τον 71χρονο θείο του θύματος, την 70χρονη θεία και τον 53χρονο γαμπρό. Μετά την απολογία τους, αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι , υποστηρίζοντας όλοι ότι δεν είχαν καμία απολύτως ανάμιξη στο έγκλημα.

Ο 71χρονος, που κατηγορείται για περιύβριση νεκρού και εμπρησμό αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση ύψους 3.000 ευρώ. Σύμφωνα με το astrosnews.gr, υποστήριξε ότι επισκέφτηκε με τη σύζυγό του την οικογένεια το βράδυ της 15ης Αυγούστου για να ευχηθούν για την ονομαστική εορτή μίας εκ των ανιψιών τους.

Ο γαμπρός, από την πλευρά του, κατηγορείται για ψευδορκία και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, τονίζοντας ότι την ημέρα της δολοφονίας βρισκόταν μαζί με την οικογένειά του, 60 χιλιόμετρα μακριά από το Άστρος.

Το πρωί της Τρίτης (19/08) ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν ο 75χρονος πατέρας, που έχει ομολογήσει το έγκλημα και η 67χρονη μητέρα του θύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας θα αναλάβει πλήρως την ευθύνη, υποστηρίζοντας ότι σχεδίασε και έφερε μόνος του εις πέρας τη δολοφονία του γιου του.

"Ποιο πόδι θα μου έκοβες, το αριστερό; Πάρε μία. Θα μου έκοβες και το δεξί; Πάρε κι άλλη"

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε ο πατέρας στους αστυνομικούς, κατά την κατάθεση του. "Στο σπίτι δεν ήταν κανείς. Τον περίμενα στο μπαλκόνι. Μόλις έφτασε άρχισε να χτυπά την πόρτα. "Η μάνα σου λείπει. Εσύ δεν έχεις κλειδιά;" του φώναξα" αναφέρει στην περιγραφή του, ο 75χρονος, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Ο 39χρονος είχε ενημερώσει ότι θα πήγαινε στο Άστρος από την Αθήνα. Ο πατέρας τον περίμενε στο σπίτι. "Πήρε μια γλάστρα και μου την πέταξε από την αυλή στο μπαλκόνι. Εγώ τον πυροβόλησα με το δίκαννο με ένα μονόβολο. Έπεσε κάτω".

"Ποιο πόδι θα μου έκοβες, το αριστερό; Πάρε μία! Θα μου έκοβες και το δεξί; Πάρε κι άλλη!" έλεγε ο 75χρονος την ώρα που έδινε τη χαριστική βολή στον γιο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση