GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ομπάμα έγινε 53 χρονών

Στις 4 Αυγούστου ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα έκλεισε τα 53 του χρόνια. Λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο Μπαράκ Ο...


Στις 4 Αυγούστου ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα έκλεισε τα 53 του χρόνια. Λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο Μπαράκ Ομπάμα γιόρτασε τα γενέθλιά του το σαββατοκύριακο στα βουνά του Μέριλαντ.
Λίγο πριν αναχωρήσει για τη σύντομη απόδρασή του, ο πρόεδρος απόλαυσε μία παρτίδα γκολφ με αγαπημένους φίλους. Μάλιστα, ενώ τα βαριά σύννεφα προμηνούσαν έντονη βροχόπτωση, ο πρόεδρος πρόλαβε να πετύχει 18 τρύπες.
Μαζί του ήταν οι τρεις παιδικοί του φίλοι από τη Χαβάη, Mike Ramos, Bobby Titcomb και Greg Orme, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου. Επίσης, όπως αναφέρθηκε από το γραφείο του Ομπάμα, η… προεδρική ομάδα αντιμετώπισε άλλους 8 γκόλφερ αλλά ο αγώνας κατέληξε νικηφόρα γι” αυτήν, σύμφωνα με το Associated Press.
Επίσης, στο πλαίσιο του εορτασμού των γενεθλίων του, οι τέσσερις άνδρες απόλαυσαν και μία βόλτα από αέρος με το προεδρικό ελικόπτερο Marine One μέχρι το Camp David, το προεδρικό καταφύγιο στα Όρη Κατόκτιν.
Οι υπόλοιποι γκόλφερ που δεν κατονομάστηκαν από τον Λευκό Οίκο, αναμενόταν να φθάσουν στο Camp David με το αυτοκίνητο. Ο Μπαράκ Ομπάμα επέστρεψε στον Λευκό Οίκο την Κυριακή το απόγευμα.
Όσον αφορά ανήμερα των γενεθλίων του, ο πρόεδρος είχε ελαφρύ πρόγραμμα, με κάποιες συσκέψεις με συμβούλους του ενώ η σημαντικότερη συνάντηση της ημέρας ήταν αυτή με τον υπουργό Οικονομικών, Τζακ Λιου.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση