GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Μπρίντιζι παραμένουν 700 περίπου επιβάτες με προορισμό την Κέρκυρα

Επτακόσιοι περίπου επιβάτες, στη μεγάλη τους πλειοψηφία Ιταλοί, περιμένουν να επιβιβασθούν από χθες το βράδυ στο φέρι-μποτ Larks της...


Επτακόσιοι περίπου επιβάτες, στη μεγάλη τους πλειοψηφία Ιταλοί, περιμένουν να επιβιβασθούν από χθες το βράδυ στο φέρι-μποτ Larks της εταιρείας Egnatia Seaways, με προορισμό την Κέρκυρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλοίο έχει παρουσιάσει βλάβη στις μηχανές και εδώ και αρκετές ημέρες βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα.
Αρχικά, οι επιβάτες είχαν πληροφορηθεί- όπως δηλώνουν- ότι επρόκειτο για καθυστέρηση μιας περίπου ώρας. Στην συνέχεια, όμως, έγινε γνωστό ότι το πλοίο βρίσκεται στην Ελλάδα και δεν έχει ακόμη επισκευασθεί.
Κάποιοι από τους τουρίστες που ετοιμάζονταν να επισκεφθούν τη χώρα μας πέρασαν την νύχτα στις εγκαταστάσεις του λιμανιού του Μπρίντιζι, ενώ οι υπόλοιποι διανυκτέρευσαν στα αυτοκίνητά τους ή σε πανσιόν και ξενοδοχεία της πόλης.
Σε ανακοίνωσή της, η ακτοφυλακή του Μπρίντιζι αναφέρει ότι παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν, μέχρι αυτή την στιγμή δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί μια εναλλακτική λύση για τη μεταφορά των επιβατών με άλλο πλοίο και ότι θα γίνει κάθε τι είναι δυνατόν για να μπορέσει να λάβει τέλος, το συντομότερο δυνατόν, η ταλαιπωρία των ταξιδιωτών.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση