GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aπίστευτο! Το Facebook "κατέβασε" τη σελίδα του Νίκου Μαστοράκη...

Aπίστευτο; Κι όμως! Το Facebook "κατέβασε" πριν από λίγη ώρα τη σελίδα του Νίκου Μαστοράκη ( Nico Mastorakis ) χωρίς καμιά εξήγ...

Aπίστευτο; Κι όμως! Το Facebook "κατέβασε" πριν από λίγη ώρα τη σελίδα του Νίκου Μαστοράκη (Nico Mastorakis) χωρίς καμιά εξήγηση!
Σημειώνεται ότι ο Νίκος Μαστοράκης είχε απαντήσει λίγες ώρες νωρίτερα στην Ντέπυ Γκολεμά που του είχε επιτεθεί για το θέμα της Χ. Αλεξίου. Το κατέβασμα της σελίδας έχει σχέση με αυτό το ζήτημα; Τον "κατήγγειλε" κάποιος με κάποιους άλλους και γιατί; Είχε κάτι επιλήψιμο το κείμενό του; Διαβάζοντας το, δεν διακρίνει κανείς κάτι τέτοιο...
------------------
Το επαναδημοσιεύουμε:

«Σε "χουντικές" εκδηλώσεις (με οπτικές αποδείξεις) η Χαρούλα Αλεξίου...»

ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ vs ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
Πηρα εκατονταδες μηνυματα απο φιλους (που δεν γνωριζω προσωπικα αλλα που αποδεικνυονται πιστοτεροι απο τους γνωστους και κοντινους) που με ρωτουσαν γιατι κραταω τοσο αδιαφορη (εως παθητικη) σταση, απεναντι στους λιβελλογραφους του διαδικτυου.
Επειδη με προσφατες αηθεις, προστυχες και κατευθυνομενες αναρτησεις λασπης, "μυρισε αιμα" στο FB και αλλαχου.
Εσεις που διαβαζετε σποραδικα τον Τοιχο μου, εισαστε σχεδον βεβαιοι οτι αν ηθελα να κακοποιησω οποιοδηποτε τσόλι/αποκαϊδι του δημοσιοκαφρικου επαγγελματος λεκτικα, θα μου ηταν ευκολο και απλο. Ομως πιστευω πως στους καταχραστες της δηθεν ελευθεριας του λογου, δεν πρεπει καποιος να απαντα με τον ιδιο τροπο. Ειναι λαθος να κοιταμε συνεχως κατω για σκατα, εκτος κι αν καποτε τα πατησουμε, οποτε κοιταμε σαν ηλιθιοι το παπουτσι μας, πιστευοντας οτι φταιει εκεινο.
 Δεν ηταν λοιπον "παθητικη" σταση, αλλα σταση αξιοπρεπειας που εκδηλωθηκε και σημερα το πρωϊ, με εντολη στον δικηγορο μου Νικο Αγαπηνο να καταθεσει μηνυση για εξυβριση και συκοφαντικη δυσφημιση, ασφαλιστικα μετρα και αστικη αγωγη, κατα παντος (συγκεκριμενου και συγκεχυμενου) υπευθυνου (ανευθυνου.) Το Facebook και τα μεσα κοιν.δικτ. δεν εξαιρουνται απο το νομο και ετσι, αντι να κανουμε παλη στη λασπη οπου κυλιουνται ηδη ορισμενα ξοφλημενα επαγγελματικα γουρουνια (και γουρουνες) ειναι προτιμοτερο να αφηνουμε τη δικαιοσυνη να αποφασιζει και να τιμωρει.
Τελος, επειδη καθε φορα που εχω γνωμη κι αυτη ενοχλει συγκεκριμενους κομματικους κονδυλοφορους, ανασυρεται η 40ετης λασπη του "χουντικου," και επειδη οι κατευθυνομενες "αντιδρασεις" αφορουσαν στα σχολια μου (δηκτικα μεν, κοσμια δε) για τη Χαρουλα Αλεξιου, αν επαιζα φαουλ, θα μπορουσα (με οπτικες αποδειξεις) να ισχυριστω πως η "προστατευομενη" αυτοκλητων υπερσπιστων Χαρουλα ηταν τοσο χουντικη οσο υποτιθεται οτι ημουν εγω επειδη μαζι συμπρατταμε (ο καθενας για τον δικο του λογο) σε "χουντικες" εκδηλωσεις. Το κακο με τους συκοφαντες ειναι οτι εχουν μονο βρομικη ανασα, το καλο με εμενα ειναι οτι εχω σημαντικο αρχειο. Και επειδη εχω αισθημα δικαιου, το αρχειο αυτο δεν το χρησιμοποιω ουτε για να υπερασπιστω εαυτον απο την κακοσμια κακασκημων (μεσα-εξω) και απλυτων γυναίων που πασχουν απο παραισθησεις αρχαγγελου.

6 σχόλια

  1. Στ' αρχίδια μας τα δυό, πούναι σαν καμπαναριό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήμαστε τής χαμένης γενιάς που την εξαφάνισε το πελατειακό σύστημα. Ξέραμε τον φασισμό τον κόκκινο και τον ναζισμό, αλλά αργήσαμε να καταλάβουμε και τον πελατειακό φασισμό. Αυτόν πού δημιούργησε τις στρατό κατοχής, τον δημοσιουπαλληλικο καταρτισμένο,την δημιουργία μίας νομενκλατούρας το ίδιο δολοφονικής και εγκληματικής .Αυτή πού πλούτισε, λήστεψαν, κατήργησαν το σύνταγμα, έκαναν τον κρατικό προϋπολογισμό ιδιοκτησία τους.Οι υπόλοιποι έπρεπε να φύγουν έξω για να επιβιώσουν. Έτσι έχουμε την δικτατορία του κοινοβουλίου, την κλεπτοκρατια, το αίσχος των τσιφλικαδων. Για να καταργηθούν αυτά, θα περάσουμε από ατραπούς θανατηφορους ίδιους με αυτούς των πρώην Ανατολικών κομμουνιστικών χωρών. Να το περιμένουμε. Το καθαρμα, εκεί μας πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΤΑΓΜΑΤ-ΑΛΗΤΗΣ"

    Είμαι εγώ του δεξιού γιαγιάκα,
    Στην Κατοχή δεν είχα να φορέσω ούτε βράκα,
    Κι όμως μες στην Κομαντατούρ,
    Έπεφτα στις πούτσες βουρρρ…

    Ο άντρας μου απ’ την άλλη,
    για μισό κιλό λάδι,
    Δεξιός, Γερμανοτσολιάς, "πατριώτης",
    ως άλλος Ισκαριώτης,
    Φορούσε την κουκούλα τ’
    Για να γεμίσ’ τη γούλα τ’…

    Κι απ’ τα πολλά γαμήσια,
    Τα χιλιάδες γκεσταπίτικα χύσια,
    Φούσκωσα η καημένη,
    Η χιλιογαμημένη…

    Κι εγέννησα τον πατέρα σου,
    Ξανθό, αρίο, γαλανομάτη,
    Κι όλοι τον κοιτούν, με μισό μάτι,
    Ειδικά ο παππούς σου, ο καημένος,
    Είναι βλεπς… χιλιοκερατωμένος!

    Ο παππούς σου έγιν’ στρατιωτικός,
    Και "ξεπλύθηκε" ολοσχερώς,
    Για τη δράση του στην Κατοχή,
    Κατά τους Κομμουνιστάς- προδοτική.

    Κι ο πατέρας σου, ο καημένος,
    Ως μπάσταρδο στιγματισμένος,
    Απ’ τα κόμπλεξ τα πολλά,
    Μες στη Χούντα υπηρέτησε,
    στο "ευαγές" ΕΑΤ-ΕΣΑ!

    Κι απ’ το μίσος του για τους αριστερούς,
    Σαν άλλος Αντών Τσαούς,
    Έκανε τη φάλαγγα "επιστήμη",
    Όπως όλα τα δεξιά, τα κτήνη!

    Εσύ στα ΜΑΤ, τώρα παλικάρι,
    Και με περίσσεια, "θεία" χάρη,
    Ξύλο ρίχνεις στις καθαρίστριες,
    Τις βρωμο-κομμουνίστριες.

    Αυτή είναι η ιστορία μας,
    Της άθλιας, μίζερης οικογενείας μας,
    Όλοι κώλος και βρακί,
    Με τους Ναζί στην Κατοχή.

    Μετά στη Χούντα Μας πιστοί,
    Σε Παπαδόπουλο και Ντερτιλή,
    Κι ύστερα έτσι τα ‘φερε η ζωή,
    Πήγαμε με τον Καραμανλή.

    Αυτή είναι η δόλια ιστορία της Δεξιάς,
    Που’ ναι απ’ το ’21 του λαού βραχνάς,
    Μια ζωή στους ξένους πουλημένη,
    Άθλια, Δοσίλογη, στα τέσσερα στημένη.

    Δεξιά, μια ιστορία μες στην προδοσία,
    Αλλά "καθηγητές" στην πατριδοκαπηλεία,
    Όλοι οι αγράμματοι, αμόρφωτοι εθνικιστές,
    Είναι της Δεξιάς "μεγάλοι" αγωνιστές!

    Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών,
    Άθλιων, Δοσίλογων σκυλιών,
    Υπηρέτες, Γλείφτες διαπλοκής,
    Οι δεξιοί αμέμπτου "ηθικής"!

    Ολημερίς με προπαγάνδα μας φλομώνει,
    Η Βρωμοδεξιά, που μας εξαθλιώνει,
    Με τα μίσθαρνα παπαγαλάκια της οργιάζει,
    Τη λογική μας αισχρά παραβιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς ήρθατε στη Νέα Ελλάδα των Ολιγαρχών.

    Ενώ η τρόϊκα και η εντολοδόχος ελληνική κυβέρνηση κόπτονται να ανοίξουν όλα τα επαγγέλματα και να απελευθερωθούν εντελώς οι απολύσεις των εργαζομένων, την ίδια στιγμή προχωρούν σε υπερσυγκέντρωση των ΜΜΕ και των τραπεζών σε χέρια λίγων. Και συγκεκριμένα στα χέρια εκείνων που συντάσσονται με τα συμφέροντα των διεθνών ολιγαρχών.

    Έτσι εννοούν τον ελεύθερο ανταγωνισμό. Μια εξοντωτική ισοπέδωση προς τα κάτω,
    για να μην σηκωθεί κανένα νέο «κεφάλι» και μια υπερσυγκέντρωση του πλούτου και της εξουσίας στην κορυφή.

    Παρατηρούμε επίσης μια υπερπροστασία της ιδιοκτησίας στην κορυφή (π.χ. εφοπλιστές, μεγαλοεργολάβοι, μιντιάρχες, τραπεζίτες) και μια κατάλυση της ιδιοκτησίας στη βάση που φτάνει στην ουσία μέχρι τη δήμευση.

    Καλώς ήρθατε στη Νέα Ελλάδα των ολιγαρχών.

    Καλώς ήρθατε στην κόλαση του σύγχρονου ελληνικού Μεσαίωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ Η ΠΟΙΗΤΡΙΑ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΜΕ ΠΟΥ....ΤΣΕΣ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΗΤΑΝΕ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΞΑΝΑ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΛ...ΟΤΡΥ...ΠΙΔΑ ΤΗΣ ΜΙΑ ΠΟΥ....ΤΣΑ ΤΟΣΗ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΝ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΟΝ ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΟΥ....ΤΣΟΝ ΚΑΙ ΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΣΤΗΝ ΚΩΛ...ΟΤΡΥ...ΠΙΔΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ.......kolotrypidoyal psolex.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΗΤΡΙΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;;;;;;;ΚΑΛΕ ΜΠΟΥΤΖΟΥΚΟ;;;;;;;;;;;;;;ΠΟΙΟΝ ΓΑΜ....ΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΕ.....ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΟ.....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....ΤΙ ΤΑΘΕΛΕΣ ΚΑΛΕ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ;;;;;;;;χεχεχεχεχεχεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση