GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Active Computer Systems S.A. συνεργάζεται με την SALESFORCE.COM

Η Active Computer Systems, ξεκίνησε συνεργασία με την κορυφαία εταιρία Enterprise Cloud Applications Salesforce.Com στις χώρες Ελλάδ...


Η Active Computer Systems, ξεκίνησε συνεργασία με την κορυφαία εταιρία Enterprise Cloud Applications Salesforce.Com στις χώρες Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα και στα Βαλκάνια.
Το Cloud CRM της Salesforce θεωρείται το κορυφαίο παγκοσμίως και απευθύνεται τόσο σε μικρούς οργανισμούς όσο και σε enterprises πελάτες, ενώ παρέχεται μέσω συνδρομής αποκλειστικά σαν cloud υπηρεσία.
Πιο αναλυτικά, η Active αναλαμβάνει τη μελέτη και τον σχεδιασμό λύσεων CRM, αναπτύσσοντας παράλληλα περιφερειακά εργαλεία λογισμικού, όπως Marketing tools, Mobile Applications και Retail front desk.
Η SFDC, κατατάχθηκε από το Forbes στην 1η θέση των «The Word’s Most Innovative Companies», ενώ στην πλατφόρμα της βασίζουν την υποστήριξη των πωλήσεων τους εταιρίες όπως η GE capital, Coca Cola Enterprise, Philips, Burberry, Bayer κ.ά.
Πηγή: www.nooz.gr

1 σχόλιο

  1. Ένα αληταριό του χειρίστου είδους συμβουλεύει, αυτούς που κυβερνούν, συμπολιτεύονται, αντιπολιτεύονται, στηρίζουν και υποστηρίζουν, ψευτοαντιτίθεται και στραβοκοιτάζουν τα ψηφουλάκια, και όλοι μαζί στέλνουν την Ελλάδα στην κόλαση….
    Αφορμή για αυτά που λέω η κατάργηση της επικύρωσης παντός εγγράφου, μιας φωτοτυπίας, από μια Δημόσια Αρχή, έτσι που ο κάθε υστερόβουλος, ο κάθε κακοποιός, ο κάθε αλήτης, και αλήτησα, όλοι θυληκοί και αρσενικοι θα μπορούν με μια παραποιημένη φωτοτυπία να δηλώνουν ότι θέλουν και να παίρνουν ότι θέλουν.
    Φαντάζεστε τι έχει να γίνει όταν ένα αληταριό από επιτήδειους αρχίσει και με μια φωτοτυπία, ίσως, πιθανώς παραποιημένη, αρχίσει να αρπάζει δικαιώματα, περιουσίες, κόπους και ψυχές ανθρώπων?
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ !!
    Δεν λέω το κρίμα στο λαιμό τους γιατί δεν θα είναι μόνο μια περίπτωση που θα υπάρξει αδικία αλλά τα ΚΡΙΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση