GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι έρωτες του Καλοκαιριού με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους!

Οι καλοκαιρινές διακοπές ευνοούν την έναρξη νέων σχέσεων...Η καλοκαιρινή ατμόσφαιρα είναι πιο χαλαρή και ενθαρρύνει την ανάπτυξ...



Οι καλοκαιρινές διακοπές ευνοούν την έναρξη νέων σχέσεων...Η καλοκαιρινή ατμόσφαιρα είναι πιο χαλαρή και ενθαρρύνει την ανάπτυξη των κοινωνικών σχέσεων. Καλοκαιρινές διακοπές σημαίνει χαλάρωση, απόλαυση της φύσης, περισσότερος χρόνος για ψυχαγωγία με τους φίλους μας. Αυτή λοιπόν η χαλάρωση και η ξεκούραση κάνει την στιγμή κατάλληλη για να εμφανιστεί και ο ερωτισμός.

Οι έρωτες του καλοκαιριού είναι σχέσεις που προκύπτουν σε ένα πλαίσιο που διαφέρει από την καθημερινή ζωή. Οι καλοκαιρινές αγάπες είναι ”σχέσεις” χωρίς βιασύνες, χωρίς υποχρεώσεις και χωρίς άγχος αφού οι διακοπές μας χαλαρώνουν και μας διασκεδάζουν. Η αλλαγή του μέρους και του τοπίου, η ρουτίνα που αφήσατε πίσω θα σας κάνει πιο θετικούς στο να βιώσετε νέες εμπειρίες συμπεριλαμβανομένου και του καλοκαιρινού ειδυλλίου. Βέβαια σε αυτό το πλαίσιο υπάρχει η αποδοχή ότι η σχέση (το πιθανότερο) θα είναι σύντομη και ίσως διαρκέσει όσο και το διάστημα των διακοπών σας.

Το καλοκαίρι μας παρέχει την ευκαιρία να απολαύσουμε μια σχέση χωρίς περιορισμούς ή πίεση, χωρίς να ανησυχούμε για το μέλλον, μόνο και μόνο επειδή δεν περιμένουμε κανένα μέλλον. Οι σχέσεις αυτές συμβαίνουν με τον πιο φυσικό τρόπο, δεν υπάρχουν κανόνες, δεν υπάρχει ενοχή αλλά υπάρχει η θέληση για απόλαυση. Αυτά τα στοιχεία τις καθιστούν ιδανικές σχέσεις αφού τις περισσότερες φορές μας αφήνουν μόνο καλές αναμνήσεις.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του καλοκαιρινού έρωτα:

Ενώ το καλοκαίρι είναι ιδανικό για την έναρξη μιας ερωτικής σχέσης υπάρχουν και κάποια μειονεκτήματα που μπορεί να προκύψουν.
Πλεονεκτήματα: Το καλοκαίρι είναι μια εποχή που αισθανόμαστε χαλαροί, ομιλητικοί, χαρούμενοι και εντελώς απογυμνωμένοι από το συνηθισμένο στρες της καθημερινότητας. Αυτά τα στοιχεία είναι ένας καλός σύμμαχος για να ξεκινήσετε μια σχέση. Έχοντας περισσότερο ελεύθερο χρόνο, μπορείτε να περάσετε πιο πολύ χρόνο μαζί και να απολαύσετε πιο έντονα τις στιγμές σας. Συχνά πρόκειται για φευγαλέα ερωτική σχέση με έντονο πάθος και όχι δεσμευτική, που συνήθως τελειώνει με τις διακοπές.
Μειονεκτήματα: Το κύριο μειονέκτημα είναι ότι ένας έντονος καλοκαιρινός έρωτας μπορεί να προσφέρει μια μεγάλη απογοήτευση σε μερικούς ανθρώπους. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν οι εταίροι της σχέσης έχουν διαφορετικούς στόχους. Καλό θα είναι να βεβαιωθείτε ότι και οι δύο έχετε τις ίδιες προσδοκίες σχετικά με τη σχέση, αφού μπορεί το άλλο άτομο να αναμένει μια πιο σοβαρή σχέση, ενώ εσείς να κάνετε μία σχέση μόνο για την διασκέδαση. Ξεκαθαριστείτε λοιπόν από την αρχή το τι ακριβώς θέλετε.

Αν όμως η καλοκαιρινή σας σχέση συνεχιστεί μετά τις διακοπές, θα πρέπει να λάβετε υπόψη το γεγονός ότι αρκετά πράγματα θα αλλάξουν όταν επιστρέψετε στο σύνηθες περιβάλλον σας. Αν ζείτε και σε διαφορετικές περιοχές τότε θα έχετε ένα πρόσθετο εμπόδιο για την μακροημέρευση της σχέσης. Αντ ‘ αυτού, τα άτομα που κατοικούν στην ίδια πόλη, μπορεί να φθαρούν ή ακόμη και να καταστρέψουν την σχέση τους από την ρουτίνα και το άγχος.

Μην ξεχνάτε όμως πως στην αγάπη και στο έρωτα όλα επιτρέπονται και τίποτα μα τίποτα δεν είναι αδύνατο…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση