GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαγεωργόπουλος: "Πάρτε τις αγορεύσεις των συνηγόρων μου"

Τις αγορεύσεις των συνηγόρων του έδωσε στη δημοσιότητα μέσα απο το προσωπικό του blog ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. Ο κ. Παπαγεωρ...



Τις αγορεύσεις των συνηγόρων του έδωσε στη δημοσιότητα μέσα απο το προσωπικό του blog ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. Ο κ. Παπαγεωργόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά στο κείμενο που δημοσίευσε μαζί με τις αγορεύσεις.
«Γράφω για να έχει ο Ιστορικός του μέλλοντος όλα τα απαραίτητα στοιχεία της περιπέτειας μου, όταν καταγράψει την σύγχρονη Ιστορία της πόλης μας.

Γράφω διότι κάποιος πρέπει να εξηγήσει πως είναι δυνατόν μετά από εξάμηνη εξαντλητική διαδικασία, δύο από τους πέντε Εφέτες του Δικαστηρίου να κρίνουν ότι είμαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΘΩΟΣ και οι άλλοι τρεις να μην έχουν ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ για το αντίθετο!
Γράφω για να υπάρχουν όλα τα ντοκουμέντα για την ΑΔΙΚΙΑ την οποία υφίσταμαι τα τελευταία 4 χρόνια, την αδικία που υφίσταται ο επί 12ετία Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Μέσα στο πλαίσιο αυτό δίνω στην δημοσιότητα την αγόρευση
ενώπιον του πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης των δύο εκ των τριών συνηγόρων μου της κ. Αλεξάνδρας Μαύρου – Τσάκου και του κ. Δημήτρη Τσάκου.
Συνημμένο αρχείο pdf
(αγορεύσεις κ. Αλεξάνδρας Μαύρου – Τσάκου και κ. Δημήτρη Τσάκου)

Γράφω διότι η ΑΔΙΚΙΑ είναι μεγάλη.
Γράφω διότι είμαι στη φυλακή 18 μήνες από μία απόφαση ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ, για τους λόγους που όλοι αντιλαμβάνονται.
Γράφω διότι 2 από τους 5 Εφέτες είπαν ΑΘΩΟΣ και οι υπόλοιποι 3 ακριβώς το αντίθετο χωρίς καμία αμφιβολία!
Γράφω για να αντιληφθούν οι πάντες την ΑΛΗΘΕΙΑ!

Μέσα στο πλαίσιο αυτό δίνω σήμερα στη δημοσιότητα περίληψη της αγόρευσης του 3ου συνηγόρου μου κ.Δημήτρη Τσοβόλα, που παρά τις πολιτικές διαφορές που είχαμε όταν ήμασταν μαζί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, προσφέρθηκε να με υπερασπισθεί διότι πάντα μας ένωνε ένα πράγμα: Η εντιμότητα.»

Συνημμένο αρχείο pdf
(αγόρευση Δημητρίου Τσοβόλα)

1 σχόλιο

  1. για μια πλήρη εικόνα δώσε και την αγόρευση του εισαγγελεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση