GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Θέλουμε ασφαλτόστρωση και ΟΧΙ τσιμεντόστρωση"

Η Περιφέρεια Ηπείρου μέσω της (έστω καθυστερημένης) απάντησής της μας δικαιώνει πλήρως, ότι κάτι δεν πάει καλά στην τσιμεντόσ...



Η Περιφέρεια Ηπείρου μέσω της (έστω καθυστερημένης) απάντησής της μας δικαιώνει πλήρως, ότι κάτι δεν πάει καλά στην τσιμεντόστρωση του δρόμου Κοτομίστα-Ανατολική...

Μέγα το ατόπημα της Περιφέρειας Ηπείρου να απαντήσει για άλλο έργο και άλλη μελέτη.

Η Περιφέρεια απαντάει για το έργο μελέτης "κόμβος Εγνατία - Τζουμέρκα" και όχι για το έργο που δημοπρατήθηκε και πραγματοποιείται που είναι: ˝Βελτίωση-Ασφαλτόστρωση Επαρχιακής οδού Ανατολική-Κοτομίστα-Παλαιοχώρι Συρράκου˝. Είναι δυνατόν η περιφέρεια να μιλάει για πολλές γέφυρες 150-200 μέτρα όταν σε ολόκληρο το τμήμα Κοτομίστα –Ανατολική υπάρχουν μόνο δύο ρέματα όχι ιδιαίτερα μεγάλα στα οποία το νερό περνάει σε σωλήνες κάτω από τον δρόμο και στο ρέμα της ̋Γκούρας ̋ υπάρχει ήδη μεγάλη γέφυρα, οπότε δεν απαιτείτε κανένα επιπλέον κόστος.

• Ποτέ μα Ποτέ δεν έχει υπάρξει κατολίσθηση και σε ούτε ένα σημείο δεν υπάρχει χαλαρό έδαφος σε τμήμα του δρόμου Κοτομίστα- Ανατολική. Άρα η δικαιολογία ότι ρίχνεται τσιμέντο λόγω κατολισθήσεων και χαλαρότητας δεν στέκει, γιατί στην περίπτωση αυτή θα χρειαζόταν τοιχία στήριξης και όχι τσιμέντο στον ˝αέρα˝.

• Ρωτάμε: Ποιες αρμόδιες υπηρεσίες της περιφέρειας διαπίστωσαν τη χαλαρότητα του εδάφους και αν αυτό έγινε πριν ή μετά την δημοπράτηση του έργου ˝Βελτίωση-Ασφαλτόστρωση Επαρχιακής οδού Ανατολική-Κοτομίστα-Παλαιοχώρι Συρράκου˝ που τονίζουμε ξανά είναι και ο τίτλος του έργου που έχει δημοπρατηθεί.

• Απαιτούμε να δοθεί στη δημοσιότητα η μελέτη και ο ακριβής χρόνος πραγματοποίησής της.

• Απαιτούμε να μάθουμε πως και γιατί τροποποιήθηκε (αν τροποποιήθηκε) η ασφαλτόστρωση σε τσιμεντόστρωση μόνο για το τμήμα Κοτομίστα- Ανατολική.

• Αναφέρει η Περιφέρεια Ηπείρου ότι στο έργο Παλαιοχώρι Συρράκου- Κοτομίστα-Ανατολική

τμηματικά ρίχνεται τσιμέντο και άσφαλτος.

Απαντάμε:

Σε όλο το τμήμα Παλαιοχώρι –Κοτομίστα ρίχνεται άσφαλτος και σε όλο το τμήμα Κοτομίστα –Ανατολική ρίχνεται τσιμέντο.

Δεν πρέπει λοιπόν να παραπληροφορείται και να παραπλανάται η κοινή γνώμη και οι χωριανοί μας.

• Λέμε ΟΧΙ στο έγκλημα και στο ανάθεμα της τσιμεντόστρωσης για περίπου δύο χιλιόμετρα δρόμου.

• Μην στερείται την ασφαλή και ανθρώπινη πρόσβαση στα χωριά μας για εμάς, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

• Σκεφτείτε τους ήρωες της υπαίθρου μας. Πληρώνουν πλέον δυσβάσταχτους φόρους για τα χώματα που τόσα χρόνια έχουν ποτίσει με τον ιδρώτα τους και όχι μόνο και έχουν κρατήσει ζωντανά τα χωριά μας. Δικαιούνται αυτοί οι άνθρωποι πριν φύγουν από αυτή τη ζωή να δουν δρόμο πραγματικό και όχι τσιμέντα και πέτρες. Αρκετά με την εγκατάλειψη τόσα χρόνια. Είναι χρέος όλων μας!

• Δίκαιη και ισότιμη αντιμετώπιση όλων των χωριών του νομού μας!

Ευχαριστούμε όλους όσους συμπαραστέκονται στον αγώνα μας.

Αναφέρουμε ονομαστικά τον μοναδικό βουλευτή του νομού μας τον κύριο Μιχάλη Κασσή που ενδιαφέρθηκε για το αίτημά μας και τον ευχαριστούμε δημόσια.

Καλούμε για άλλη μια φορά απλούς πολίτες, φορείς, βουλευτές, περιφερειακό συμβούλιο και μέσα ενημέρωσης να στηρίξουν το δίκαιο αίτημά μας.

Θα συνεχίσουμε χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα σε Ελλάδα και Ευρώπη για την δικαίωσή μας.

Θέλουμε ασφαλτόστρωση και ΟΧΙ τσιμεντόστρωση.

Δύναμή μας το δίκιο μας και μόνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση