GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ρονάλντο τίμηθηκε από τον «πατέρα» του

Όποτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο καλείται να μιλήσει για την πορεία της καριέρας του, δεν ξεχνάει να αναφερθεί στη συμβολή που είχε σε αυτ...


Όποτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο καλείται να μιλήσει για την πορεία της καριέρας του, δεν ξεχνάει να αναφερθεί στη συμβολή που είχε σε αυτή ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
Ο Σκοτσέζος -άλλοτε τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- είχε εισηγηθεί την απόκτηση του πορτογάλου μεσοεπιθετικού στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και λίγα χρόνια αργότερα αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.
Μετά το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, όπου ο διεθνής άσος πέτυχε δύο γκολ, πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στον αγώνα. Αλλά από ποιόν; Από το… δεύτερο πατέρα του, όπως έχει χαρακτηρίσει τον Φέργκιουσον, ο 29χρονος παίκτης και ο πρώτος τόνισε: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αφού πάλεψαν για ένα τρόπαιο. Και οι δύο ομάδες διαθέτουν εξαιρετικούς παίκτες, αλλά ο Κριστιάνο το έκανε εύκολο».
Δείτε το σχετικό βίντεο…
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση