GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκκληση για συσπείρωση κατά της τρομοκρατίας

Έκκληση για ενότητα στη μάχη κατά της τρομοκρατίας απηύθυνε ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Λοράν Φαμπιούς από τη Βαγδάτη, προ...

Έκκληση για ενότητα στη μάχη κατά της τρομοκρατίας απηύθυνε ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Λοράν Φαμπιούς από τη Βαγδάτη, προσθέτοντας ότι το Ιράκ έχει ανάγκη από μία ευρείας συμμετοχής και αποδοχής κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει την απειλή του Ισλαμικού Κράτους.

Ο Λοράν Φαμπιούς πραγματοποιεί επίσκεψη αστραπή στη Βαγδάτη και στο Αρμπίλ, όπου θα εποπτεύσει την εκστρατεία αποστολής γαλλικής ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληθυσμούς που διέφυγαν την προέλαση των δυνάμεων των τζιχαντιστών.

"Ο υπουργός θα εκφράσει την αλληλεγγύη του απέναντι στα δεινά των πληθυσμών οι οποίοι επλήγησαν από την βαρβαρότητα των τρομοκρατών" , αναφέρεται σε ανακοίνωση του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών.

Στην ιρακινή πρωτεύουσα, ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με τον προσωρινό υπουργό Εξωτερικών Χουσέιν αλ-Σαχριστάνι, ενώ στην πρωτεύουσα του ιρακινού Κουρδιστάν θα έχει συνομιλίες με τον πρόεδρο Μασούντ Μπαρζανί.

"Το Ιράκ χρειάζεται μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας ευρείας συμμετοχής και όλοι οι Ιρακινοί πρέπει να αισθανθούν ότι εκπροσωπούνται από την κυβέρνηση αυτή και όλοι οι Ιρακινοί πρέπει να αισθανθούν ότι εκπροσωπούνται για να λάβουν μέρος στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας", δήλωσε ο Λοράν Φαμπιούς κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον ιρακινό ομόλογό του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση