ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

«Δεν θα κλείσει το Μαιευτικό-Γυναικολογικό Τμήμα του Τζάνειου Νοσοκομείου»

Share it:

Δεν έχει τεθεί θέμα σχετικά με το κλείσιμο του Μαιευτικού- Γυναικολογικού Τμήματος του Τζάνειου Νοσοκομείου και σε κάθε περίπτωση ουδεμία σχέση έχει αυτό με τον σχεδιασμό της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης, απαντάει το υπουργείο Υγείας, στον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά, ο οποίος έκανε λόγο για κλείσιμο του συγκεκριμένου τμήματος, με σκοπό την δημιουργία Ψυχιατρικής Κλινικής.
Σε κοινή ανακοίνωσή τους ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος και η υφυπουργός Υγείας, Κατερίνα Παπακώστα, διευκρινίζουν ότι η επίσκεψη του Υποδιοικητή της Β΄ Υγειονομικής Περιφέρειας Περικλή Αλεβίζου, μαζί με τον Διοικητή του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής, (Δαφνί & Δρομοκαϊτειο) Παύλο Θεοδωράκη και τον Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας Βασίλη Τσιτομενέα, πραγματοποιείται σε όλα τα Γενικά Νοσοκομεία Αττικής, και συνεπώς και στο Τζάνειο Νοσοκομείο, «προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα χωροθέτησης των Ψυχιατρικών Κλινικών, όπως προβλέπει η μεταρρύθμιση στον ευαίσθητο τομέα της Ψυχικής Υγείας».
Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά με αφορμή την επίσκεψη του κλιμακίου έκανε λόγο για «ενέργειες εν κρυπτώ», και «πειραματισμούς» σε θέματα Υγείας. «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κλείσει Ιατρικά τμήματα Νοσοκομείων, τη στιγμή που τα ήδη λειτουργούντα ούτε καν επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών Περίθαλψης της περιφέρειάς μας», αναφέρουν οι γιατροί, ζητώντας την άμεση παρέμβαση του υπουργού.
Πηγή: www.newsbeast.gr
Share it:
Reactions:

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση