GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αδειάζει η Αθήνα

Με κάθε μέσο εγκαταλείπουν τα αστικά κέντρα οι πρώτοι εκδρομείς του Αυγούστου... Για χθες, Παρασκευή, ήταν προγραμματισμένα 27...



Με κάθε μέσο εγκαταλείπουν τα αστικά κέντρα οι πρώτοι εκδρομείς του Αυγούστου...
Για χθες, Παρασκευή, ήταν προγραμματισμένα 27 δρομολόγια προς τα νησιά του Αιγαίου, 17 δελφίνια και 16 συμβατικά πλοία προς τους προορισμούς του Αργοσαρωνικού.

Για Αργοσαρωνικό συνολικά πραγματοποιήθηκαν 34 δρομολόγια και ταξίδεψαν 4.696 επιβάτες με 420 Ι.Χ. οχήματα, αριθμός κατά τι μειωμένος σε σχέση με την Πέμπτη της προηγούμενης εβδομάδας, κατά την οποία οι επιβάτες ανήλθαν σε 4.471.

Από τη Ραφήνα κατά την Πέμπτη αναχώρησαν 11 πλοία με 5.760 επιβάτες και 979 Ι.Χ. οχήματα, ενώ από το Λαύριο έξι πλοία με 1.059 επιβάτες και 264 Ι.Χ. οχήματα.

2 σχόλια

  1. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ,
    ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΚΛΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κώστας Καραμανλής είναι ο μοναδικός μου μπορεί να σώσει τους Έλληνες και την Ελλάδα από το Δ.Ν.Τ. , και από τους διεθνείς τοκογλύφους , που την κερκόπορτα τούς την άνοιξε ο Γιώργος Παπανδρέου με το συνεταιράκι του Γιώργο Καρατζαφέρη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση