GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί διαπληκτίστηκε ο Κ. Μπακογιάννης με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Β. Αποστόλου

Ενόσω ο παππούς του, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, νοσηλεύεται σε κλινική των Χανίων με λοίμωξη του αναπνευστικού, ο Κώστας Μπακογιάννης ορκίσ...

Ενόσω ο παππούς του, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, νοσηλεύεται σε κλινική των Χανίων με λοίμωξη του αναπνευστικού, ο Κώστας Μπακογιάννης ορκίστηκε νέος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και των πέντε Μητροπολιτών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Ωστόσο, πριν ξεκινήσει η ορκωμοσία του σημειώθηκε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον κ. Μπακογιάννη και το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ . Ειδικότερα, την ώρα που τελείωσε η φάση της θρησκευτικής ορκωμοσίας και αφού είχε μιλήσει ο Αρχιεπίσκοπος, τη στιγμή που πήρε το λόγο ο νέος Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης για να μιλήσει, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου τον διέκοψε ζητώντας να μην προχωρήσει στην ομιλία του πριν γίνει ο πολιτικός όρκος.
Ο Κώστα Μπακογιάννης του είπε ότι θα γίνει αμέσως μετά και ακολούθησε φραστικό επεισόδιο. Ο νέος Περιφερειάρχης Στερεάς συνέχισε την ομιλία του και αφού τελείωσε ακολούθησε ο πολιτικός όρκος των νέων Περιφερειακών Συμβούλων.

2 σχόλια

  1. Ένα αληταριό του χειρίστου είδους συμβουλεύει, αυτούς που κυβερνούν, συμπολιτεύονται, αντιπολιτεύονται, στηρίζουν και υποστηρίζουν, ψευτοαντιτίθεται και στραβοκοιτάζουν τα ψηφουλάκια, και όλοι μαζί στέλνουν την Ελλάδα στην κόλαση….
    Αφορμή για αυτά που λέω η κατάργηση της επικύρωσης παντός εγγράφου, μιας φωτοτυπίας, από μια Δημόσια Αρχή, έτσι που ο κάθε υστερόβουλος, ο κάθε κακοποιός, ο κάθε αλήτης, και αλήτησα, όλοι θυληκοί και αρσενικοι θα μπορούν με μια παραποιημένη φωτοτυπία να δηλώνουν ότι θέλουν και να παίρνουν ότι θέλουν.
    Φαντάζεστε τι έχει να γίνει όταν ένα αληταριό από επιτήδειους αρχίσει και με μια φωτοτυπία, ίσως, πιθανώς παραποιημένη, αρχίσει να αρπάζει δικαιώματα, περιουσίες, κόπους και ψυχές ανθρώπων?
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ !!
    Δεν λέω το κρίμα στο λαιμό τους γιατί δεν θα είναι μόνο μια περίπτωση που θα υπάρξει αδικία αλλά τα ΚΡΙΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε Κωστακη θα σε μαλωσω.
    Να τον ακους τον αλον,αυτος ανηκει στον προοδευτικο χωρο μαζι με τον Μητροπουλο τον Τσουκαλα,τον Παναγουλη τον Κωτσακα τον Χωραφα τον Κουρουπλη και τοσους αλλους τυχωδιωκτες που μας ρημαξαν στο κλεψιμο οσο ηταν στο Πασοκ και τωρα απαρτηζουν το ΣΥΡΙΖΑ.
    Π.Κ.(ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ 400)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση