GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βόλος: Τραυμάτισε αστυνομικό για να μη συλληφθεί με χασίς!

Απρόοπτη εξέλιξη είχε η επιχείρηση αστυνομικών για τη σύλληψη δυο νεαρών που έκαναν αλισβερίσι με χασίς στο Βόλο. Οι δυο ύποπτοι πέτ...


Απρόοπτη εξέλιξη είχε η επιχείρηση αστυνομικών για τη σύλληψη δυο νεαρών που έκαναν αλισβερίσι με χασίς στο Βόλο. Οι δυο ύποπτοι πέταξαν τα ναρκωτικά στο δρόμο και τράπηκαν σε φυγή με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη. Μάλιστα, ο «αγοραστής» επιτέθηκε σε έναν από τους αστυνομικούς και τον τραυμάτισε προσπαθώντας να ξεφύγει!
Ο 19χρονος «νταής» είχε παραλάβει από τον 20χρονο διακινητή μια από τις τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 10,01 γραμμαρίων, που είχε μαζί του και «ξεφορτώθηκε» όταν είδε τους αστυνομικούς να πλησιάζουν για έλεγχο. Όταν τους καταδίωξαν οι αστυνομικοί, ο 20χρονος ακινητοποιήθηκε αμέσως ενώ ο 19χρονος αντιστάθηκε σθεναρά.
Αποτέλεσμα ήταν ο ελαφρός τραυματισμός ενός αστυνομικού που κατέφυγε στο νοσοκομείο Βόλου για τις πρώτες βοήθειες. Και οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που τους απήγγειλε κατηγορίες κατά περίπτωση για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, απείθεια και αντίσταση.

Αριδαία: Κάνναβη στο αμάξι 38χρονου

Στα χέρια ανδρών του αστυνομικού τμήματος Αριδαίας έπεσε ένας 38χρονος που επέβαινε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο στα Λουτρά Λουτρακίου Πέλλας και βρήκαν στο όχημα τέσσερις συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη συνολικού βάρους 13 γραμμαρίων και ένα τσιγαριλίκι.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση