GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιπιλή: "Ναζιστές" οι ιεράρχες που αντιδρούν στο αντιρατσιστικό!

Δηλώσεις έκανε η βουλευτής της Ν.Δ. Φωτεινή Πιπιλή στο Mega για το αντιρατσιστικό και την επέκταση του Συμφώνου Συμβίωσης στους ομοφυλόφ...

Δηλώσεις έκανε η βουλευτής της Ν.Δ. Φωτεινή Πιπιλή στο Mega για το αντιρατσιστικό και την επέκταση του Συμφώνου Συμβίωσης στους ομοφυλόφιλους. Τι είπε:
“Η Εκκλησία δεν πρέπει να αμαυρώνεται συνολικά ότι αντιδρά. Πρέπει πάντα να τονίζουμε, για να μην μπερδεύεται η κοινωνία, ότι φρικαλέα κατάθεση υβριστικών δήθεν επιχειρημάτων και απαράδεκτη συμπεριφορά για το θέμα έδειξαν συγκεκριμένοι – αριθμητικά ελάχιστοι – ιεράρχες. Είναι άλλο θέμα οι ακραίες συμπεριφορές, όπως αυτή στο Παγκράτι, που δεν είναι μόνο σημερινό φαινόμενο. Δεν πρέπει, λοιπόν, να τρομάζει κανείς επειδή ορισμένοι, λιγοστοί ΑΚΡΑΙΟΙ με ναζιστική – εντός ή εκτός εισαγωγικών – νοοτροπία προσβάλλουν κατάφωρα και το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων αλλά και την ουσία της Ορθοδοξίας. Δεν πρέπει αυτοί να νομίζουν και δεν πρέπει με κανένα τρόπο να πιστεύουν ότι θα μας κάνουν να φοβηθούμε. Είδατε ότι μόλις 3 ή 4 αντέδρασαν με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο. Νομίζω ότι θα πρέπει σε πεφωτισμένους ιεράρχες, που διαθέτει πολλούς η Εκκλησία της Ελλάδος, να δώσετε τη δυνατότητα να σας μιλήσουν για να αναγκαστούν οι άλλοι να υποχωρήσουν. Να σας θυμίσω τις ακραίες τοποθετήσεις για το θέμα της καύσης νεκρών που παρά τις αντιδράσεις ψηφίστηκε επί Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ”.
Για την επέκταση του Συμφώνου Συμβίωσης στους ομοφυλόφιλους
“Η επέκταση του Συμφώνου Συμβίωσης στους ομοφυλόφιλους είναι καθαρά κοινωνική, νομική υπόθεση. Δεν είναι θεολογικής ανάλυσης – να το διευκρινίσουμε. Επίσης, υπάρχουν Βουλευτές της Ν.Δ. που διαχρονικά θεωρούν ότι το Ελληνικό μας Δίκαιο πρέπει να ακολουθήσει την παγκόσμια αντίληψη περί της απόλυτης ελευθερίας του Ανθρώπου να διαθέτει την προσωπική του περιουσία ή άλλα νομικά διαδικαστικά όπως πιστεύει. Να σας δώσω ένα ακραίο παράδειγμα: Μόλις χθες διάβασα ότι η Λορίν Μπακόλ άφησε 10.000$ στο σκυλάκι της για να μπορεί το σκυλί μέχρι να πεθάνει να ζει όπως ζούσε πριν στη βίλα της. Είναι, μεν, ακραίο το παράδειγμα και “αμερικανιά” μπορεί να το πει κάποιος.
Καταλαβαίνετε, όμως, πόσο σοβαρό νομικά, κοινωνικά και ηθικά και ουχί θρησκευτικά είναι το θέμα της ελεύθερης βούλησης του οποιουδήποτε πολίτη να κανονίζει τα του οίκου του.
Ας πάμε τώρα στο άλλο θέμα που θίξατε. Σας διαβεβαιώ, όπως με την καύση νεκρών, ότι δεν υπάρχει διχασμένη Νέα Δημοκρατία. Επειδή 38 Βουλευτές έθεσαν προβληματισμό αναφορικά με τις γενοκτονίες εις βάρος Ελλήνων, υπάρχει διχασμένη Ν.Δ.; Δηλαδή, απαγορεύεται οι Βουλευτές να κάνουμε Ερωτήσεις; Κι άμα κάνουμε Ερωτήσεις είμαστε οπισθοδρομικοί;”

2 σχόλια

  1. Οι φασίστες αντιδρούν για τούς ρατσιστές. Κάθε ηλίθιο φασιστακι, ότι επιτάσσει η φασιστική τους παράταξη, είτε είναι πελατειακος φασισμός, είτε ερυθρός, μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα. Ο πελατειακος κοστίζει άπειρα χρήματα πού δεν μπορεί να αντεπεξέλθει ο δημοκρατικός λαός. Όπου έχει πέσει και το βάρος να συντηρεί τούς κομματικούς στρατούς πού το μόνο τους προτέρημα είναι ότι ψηφίζουν αυτούς πού τούς έκαναν ρουσφέτια. Αν θέλουν νόμο να αντιγράψουν από τούς συνεταίρους μας στην ΕΕ, πού δεν μας θέλουν σε κοινό σύνταγμα, να μην έχουμε κάθε τόσο την σχιζοειδη παράνοια να κάνει κουνηματα.Να εξωτερικευουν την πνευματική τους αναπηρία, γιατί είναι οι ισχυρότερες δημοκρατίες στον κοσμο, έχουν τούς ποιο δημοκρατικούς και αντιρατσιστικού νόμους, και ο φασισμός δεν περνά εύκολα. Άσχετο αν μάς έχουν σαν αποθήκη, μεταναστών, άν και αγωνίζονται να μην περάσει κανείς στην δική τους χώρα. Σκέψου να βγει το Σύριζα, να έρθουν μερικά εκατομμύρια, με επιδόματα, και ψήφο στο κόμμα, δημιουργείται ο πυρήνας του ΚΚ, και οι πύρινες του ερυθρού φασισμού και ολοκληρωτισμού. Πολύ αρρώστια και τρελλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι και Ναζιστες ,παροτι μπορουν να κριθουν αυστηρα ως μυστικοπαθεις,ρατσιστες,εχθρικα διακειμενοι σε καθε νεο και προπαντων φαινομενικα αριστερο μετρο που παραβαινει τους κανονες τους (οχι καταναγκη τη διδασκαλια του Χριστου) τη στιγμη μαλιστα που εχουν αγιοποιησει εγκληματιες προφητες και αρχοντες.Τυχουσα υποστηριξη τους σε ακροδεξια στοιχεια εχουν δηλωσει ( οπως και τα δικαστηρια δικαιολογουν τις κουταμαρες τους), οτι εγινε εκ πλανης. Μονο αυτοι και τα δικαστηρια δεν τιμωρουνται για τις πλανες αυτες, σε αντιθεση με οποινδηποτε πολιτη πραξει κατι εκ πλανης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση