GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κίνηση Πολιτών Λαμίας: "Στον πόλεμο απαντάμε με αλληλεγγύη"

Οι συνεχιζόμενοι βομβαρδισμοί στη Γάζα έχουν προκαλέσει τεράστιες καταστροφές με χιλιάδες θύματα και τραυματίες κυρίως αθώους κ...



Οι συνεχιζόμενοι βομβαρδισμοί στη Γάζα έχουν προκαλέσει τεράστιες καταστροφές με χιλιάδες θύματα και τραυματίες κυρίως αθώους και
αμάχους. Ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά.

Σε αρκετές πόλεις του κόσμου, κινήσεις και πρωτοβουλίες πολιτών δημιουργούν γέφυρες αλληλεγγύης με τον δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης, εξασφαλίζοντας και μεταφέροντας όλα τα απαραίτητα φάρμακα και υλικά για να στηρίξουν τις υγειονομικές δομές στη Λωρίδα της Γάζας.
Οι σχέσεις Ελλήνων και Παλαιστινίων, κρατάνε χρόνια. Καλούμαστε για άλλη μια φορά να σταθούμε στο πλευρό τους. Σε αυτή μας την προσπάθεια χρειαζόμαστε συμπαραστάτες. Εσάς.

Με την δική σας, μικρή ή μεγάλη συνεισφορά μπορέσαμε να στείλουμε στο Κοινωνικό Ιατρείο του Μητροπολιτικού Πάρκου του Ελληνικού, 18 κούτες με φαρμακευτικό υλικό, που έφτασαν την Τετάρτη 6 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αλληλέγγυους πολίτες της πόλης μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, για να δώσουμε κι εμείς από την πλευρά μας ανακούφιση και ελπίδα σε αθώους ανθρώπους που σήμερα μας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ.
Επίσης, ευχαριστούμε όλα τα φαρμακεία, που ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για συγκέντρωση φαρμάκων και υλικών για να διατεθούν στα Νοσοκομεία της Γάζας.
Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης.
Μας χωρίζει μια θάλασσα, μας ενώνει η αλληλεγγύη και η αξιοπρέπεια!
Κίνηση Πολιτών Λαμίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση