GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπέρ της επανένωσης της κεντροδεξιάς...

Αντώνης Μυλωνάκης Πρωινές σκέψεις. Ολο και περισσότερες φωνές ακούγονται τελευταία για επανένωση της δεξιάς .Ολο και περισσότεροι πολίτες...

Αντώνης Μυλωνάκης
Πρωινές σκέψεις. Ολο και περισσότερες φωνές ακούγονται τελευταία για επανένωση της δεξιάς .Ολο και περισσότεροι πολίτες βλέποντας τη σημερινή κατάντια της ελληνικής κοινωνίας ενώνουν τη φωνή τους για μια κεντροδεξιά που στους κόλπους της θα περιλαμβάνει όλες τις τάσεις που κατά καιρούς έχουν εκφραστεί μέσω αυτής της γαλάζιας παράταξης. Απο τη κεντροδεξιά του Κώστα Καραμανλή μέχρι τη πατριωτική λαική δεξιά όπως αυτή εκφράστηκε απο τους Γ. Καρατζαφέρη, Βύρωνα Πολύδωρα ,Χρ. Ζώη , Γιάννη Μανώλη, Πάνο Καμμένο και όλους όσους διαφοροποιήθηκαν * ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ * κατά καιρούς και για διάφορους λόγους απο τη τη μεγάλη αυτή παράταξη. Με τα όποια λάθη και απο τις δύο πλευρές ήρθε η ώρα τώρα να τα ξαναβρούν. Η ίδια ώρα έφτασε και για τον Αντώνη Σαμαρά που με τα τελευταία απανωτά λάθη του συρρίκνωσε τη γαλάζια παράταξη υιοθετώντας ένα μοντέλο συνεργασιών με ότι πιό βρώμικο ανέδειξε ο τόπος τα τελευταία 100 χρόνια.. Η συνεργασία του με το ΠΑΣΟΚ της καταστροφής και της ταλαιπωρίας του Ελληνικού λαού απέτυχε παταγωδώς.Η πλήρης εφαρμογή των μνημονιακών συνταγών που έφερε ο Γ. Παπανδρέου με τον Βενιζέλο, η πολιτικής της ακραίας λιτότητας και των φόρων, η πολιτική της διαπόμπευσης και της τρομοκρατίας και τέλος η εξαφάνιση μιάς σοβαρής και υπεύθυνης εξωτερικής πολιτικής τον έχουν φέρει σε αδιέξοδο.Τα λάθη που έχουν γίνει απ΄όλες τις τάσεις έίναι τεράστια και σε πολλές περιπτώσεις εγκληματικά. Η ώρα όμως τούτη είναι η δωδεκάτη.Δεν υπάρχουν περιθώρια για χρονοτριβές.Αμεσα πρέπει ν΄αλλάξει ρότα το καράβι..Τα βράχια είναι μπροστά και ορατά.Σε λίγο θα είναι πολύ αργά.Ο Παπαδημούλης θα είναι υπουργός και θα βλέπουμε πράγματα και δεν θα πιστεύουμε στα μάτια μας.Το ατόπημά του χθές στη μνήμη των δύο παληκαριών που έχασαν τη ζωή τους στη Μάνη για ασήμαντη αφορμή και η αντιμετώπισή τους ήταν ένα μικρό παράδειγμα..Τα εθνικά μας θέματα περιμένουν λύσεις..Η περίπτωση άμεσης επιστροφής του εκφραστή της Πατριωτικής δεξιάς με όποιο τρόπο κι αν γίνει δεν έχει σημασία. Τα λάθη του με την υπογραφή του πρώτου μνημονίου εγκληματικά.Το λάθος τους με τον Παπαδήμο εξίσου τραγικό. Η κριτική που ορισμένοι του ασκήσαμε πολύ σκληρή.Η αυτοκριτική του πόνεσε.Το κατάλαβε , το πλήρωσε.Επανήλθε με τις απόψεις και τα οράματα του 2000, 2007. Ολοι πρέπει να συγχωρούνται όταν δείχνουν μεταμέλεια. Χρειάζεται στον τόπο.Πιστεύω έμαθε απο το πάθημα αυτό.Οχι άδικα. Αλλά έχει να δώσει.Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΉ ΔΕΞΙΆ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΟΎΣΑ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ .

3 σχόλια

  1. Τί κεντροαριστερά και κεντροδεξιά και τρίχες κατσαρες. Εκτός από τα άκρα δεξιά και αριστερά έχουμε και τον φασισμό τον πελατειακο, πού τόσα κέρδη έφερε στα κόμματα τής βουλής, στην δικτατορία του κοινοβουλίου. Όλα τα υπόλοιπα είναι προπαγάνδες να πιστεύουν οι δούλοι οι σκύλοι οι υπηρέτες οι κολικοί. Να πληρώνουν αδιαμαρτύρητα τα χαράτσια για να τα παίρνουν οί προϊστάμενοι των τσιφλικαδων και κάτι μεγαλοπουτανες από τούς τσιφλικαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τετοια δημοσιευματα προκαλουν την μεγαλη πλειοψηφια του Ελληνικου λαου που ζει κατω απο τα ορια της φτωχιας για εξισου μια συνενωση τωνδσυναμεων της αριστερας για να φυγει ο σημερινος κανιβαλιστικος τροπος διακυβερνησης των δεξιων κομματων. Οσο για το σχολιο καποιου που μπορει να σας κυβερνησει δεν αναιρει την ιδια την σκληρη πραγματικοτητα που ειδαμε στα καναλια και στα μπλοκ και που εκει υπηρχαν δημοσιευματα για δηθεν χτυπημα αντιεξουσιαστων. Σε μια γενικη αναμετρησ αριστερας δεξιας να εισαι σιγουρος οτι το αποτελεσμα δεν θα σου αρεσει καθολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μυλωνακη ασε τα σαπια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση