GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ευχαριστούμε τους συναδέλφους για τη συμμετοχή και την στήριξή τους στην κοινή προσπάθεια..."

Συνάδελφοι Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Λιμενοφύλακες, Τις προηγούμενες ημέρες η ΠΕΑΛΣ σε μια κοινή προσπάθεια με τις λοιπές...



Συνάδελφοι Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Λιμενοφύλακες,
Τις προηγούμενες ημέρες η ΠΕΑΛΣ σε μια κοινή προσπάθεια με τις λοιπές Ομοσπονδίες των Σ.Α. έδωσε έναν δύσκολο αλλά συνάμα... άνισο αγώνα για την διαφύλαξη των Ταμείων μας. Λέμε άνισο γιατί είχαμε να αντιπαλέψουμε εξωθεσμικά κέντρα αποφάσεων που τα τελευταία χρόνια εντέλλονται και οι κυβερνόντες εκτελούν, πάντα με υπερβάλλουσα πειθαρχία και χωρίς αντιρρήσεις.

Τελικά στην περίπτωσή μας αποφάσισαν ότι εκείνοι ενδιαφέρονται περισσότερο για εμάς από εμάς, αλλά και για τις επόμενες γενιές συναδέλφων, υπερψηφίζοντας «ανθρωποκτόνες» διατάξεις που με βεβαιότητα οδηγούν στην περαιτέρω φτωχοποίησή μας.

Οι δηλώσεις εφησυχασμού του Υπουργού Εργασίας, έγγραφες και προφορικές, δεν μας καλύπτουν. Θεωρούμε ότι κινούνται συνειδητά στο πεδίο της παραπληροφόρησης, κοινώς πρόκειται για «παραμύθια της Χαλιμάς». Εάν δεν είχαν βάλει στο μάτι τις περιουσίες και τα αποθεματικά των Ταμείων, θα νομοθετούσαν διαφορετικά.

Για εμάς δεν τέλειωσε τίποτα. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα, θα συνεχίσουμε την κοινή προσπάθεια. Ευχαριστούμε από καρδιάς για την συμμετοχή και την στήριξη που μας παρέξατε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας το επόμενο διάστημα. Τίποτα δεν τέλειωσε, τίποτα δεν χάθηκε. Χαμένος είναι ο αγώνας που ποτέ δεν δόθηκε.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε στο δρόμο αυτό, να μας ακολουθήσουν και όσοι για διάφορους λόγους, δε μπόρεσαν να συναντηθούμε. Κανείς ποτέ διαχρονικά δεν κέρδισε, παρακολουθώντας τις εξελίξεις.

Καλή αντάμωση λοιπόν….

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση