GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αιτωλοακαρνανία: Σχεδόν ένας στους δύο οδηγούς παραβιάζουν τον Κ.Ο.Κ.!

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, σε διάφορες περιοχές της Ακαρνανίας, στο πλαίσιο για την αντιμετώπιση της ...



Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, σε διάφορες περιοχές της Ακαρνανίας, στο πλαίσιο για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την οδική ασφάλεια.
Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, με τη συμμετοχή αστυνομικών των Αστυνομικών Τμημάτων του Εμπεσού, Κατούνας, Θέρμου και του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου.

Πιο συγκεκριμένα, συγκροτήθηκαν συνεργεία αστυνομικών ελέγχων και διενεργήθηκαν τρχονομικοί έλεγχοι με τα εξής αποτελέσματα:

Ελέγχθηκαν: εκατόν ενενήντα ένα (191) άτομα και εκατόν σαράντα εννέα (149) οχήματα.
Βεβαιώθηκαν: εβδομήντα τρεις (73) παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα, μη χρήση ζώνης ασφαλείας και προστατευτικού κράνους, χρήση κινητού τηλεφώνου αλλά και για άλλες παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.
Υπογραμμίζεται ότι, οι δράσεις αυτές αποσκοπούν στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, αλλά και στη διαμόρφωση ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών.
Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση