GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουίκ: "Αφού οδήγησαν στην αυτοκτονία χιλιάδες Έλληνες τώρα αποφάσισαν να σταματήσουν αυτόφωρα και ποινές φυλάκισης"

Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση σχετικά με τις πληροφορίες ότι τ...



Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση σχετικά με τις πληροφορίες ότι το... Υπουργείο Δικαιοσύνης επεξεργάζεται διατάξεις που θα σταματήσουν το αυτόφωρο και τη φυλάκιση για τους οφειλέτες του Δημοσίου:
«Αφού οδήγησαν στην αυτοκτονία χιλιάδες Έλληνες, από ντροπή για να μην τους δουν με χειροπέδες, αφού έκλεισαν στη φυλακή ανήμπορους να φοροδοτήσουν εξαθλιωμένους συμπατριώτες μας, τώρα αποφάσισαν να σταματήσουν τα αυτόφωρα και τις ποινές φυλάκισης. Χωρίς πολλά λόγια, ας φέρουν τις σχετικές ρυθμίσεις με τροπολογία στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης την άλλη εβδομάδα στη Βουλή.

Προειδοποιούμε, να μην συμπεριλάβουν ρυθμίσεις που θα απαλλάσσουν τα λαμόγια της φοροδιαφυγής. Γιατί τους αρέσει αυτό το σπορ των «διευκολύνσεων, ρυθμίσεων, απαλλαγών», για γνωστούς και μη εξαιρετέους».

6 σχόλια

  1. OYTE ENAΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ;
    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΗΤΑΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ;
    Ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην αυτοκτονια τους οδηγησε ο δικος ο μεγαλος αρχηγος με τον ανικανοτερο Πρωθυπουργο ολων των εποχων τον Κωστακη συνεπικουρουμενος με τον αλλον ανικανοτατο Γιωργακη.
    Περιμενω μεσω του ιδιου ιστοτοπου να με ενημερωσης αν του εκανες την ερωτηση ποτε καταλαβε ολλα αυτα τα στραβα που συμβαινουν.
    Π.Κ.(ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ 400)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΣΑΝ "ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ", ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;
    ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΡΕΞΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με μηνύσεις και προσφυγές στο διεθνές δικαστήριο στης Χάγης να απαντήσουμε , όχι όμως στα ελληνικά δικαστήρια γιατί εκεί δεν θα βρούμε άκρη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ" ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΘΕΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση