GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Εκδόθηκε «ένταλμα σύλληψης» για τον Σήφη τον κροκόδειλο

Ακόμα και στην έκδοση «άδειας σύλληψης» για τον Σήφη τον κροκόδειλο προχώρησαν οι αρχές της Κρήτης, όπως ανακοίνωσε η περιφερειάρχης...


Ακόμα και στην έκδοση «άδειας σύλληψης» για τον Σήφη τον κροκόδειλο προχώρησαν οι αρχές της Κρήτης, όπως ανακοίνωσε η περιφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, προκειμένου να καταφέρουν να αιχμαλωτίσουν το μεγάλο ζώο που εξακολουθεί να κάνει… βόλτες στο φράγμα των Ποταμών.
Τη Δευτέρα, μάλιστα, αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου η ειδική ομάδα άμεσης επέμβασης που έχει συσταθεί προκειμένου να θέσει σε εφαρμογή τη δεύτερη φάση για την αιχμάλωση του κροκόδειλου.
Σύμφωνα με την κυρία Λιονή αν δεν αποδώσει η προσπάθεια «σύλληψης» με τα κλουβιά τότε δεν αποκλείεται αυτό να γίνει με βάρκες και τη βοήθεια ειδικών όπως ο Μαροκινός Ολιβιέ Μπερά ο οποίος είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους φορείς της Κρήτης και αναμένεται να επέμβη για να βοηθήσει στην παγίδευση του Σήφη την επόμενη εβδομάδα.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση