GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς είναι τώρα ο "άσεμνος" μπόμπιρας της Φέγενορντ [photo]

Ειναι δύσκολο να είσαι ποδοσφαιρικός φαν και να μην έχεις δει έστω μία φορά μία φωτογραφία από την περασμένη δεκαετία, με τον φ...



Ειναι δύσκολο να είσαι ποδοσφαιρικός φαν και να μην έχεις δει έστω μία φορά μία φωτογραφία από την περασμένη δεκαετία, με τον φωτογραφικό φακό να έχει "συλλάβει" έναν πιτσιρικά οπαδό της Φέγενορντ να κάνει μία όχι και τόσο ευγενική χειρονομία την ώρα του αγώνα.

Και αυτό γιατί η συγκεκριμένη εικόνα έχει αναπαραχθεί ουκ ολίγες φορές όλα αυτά τα χρόνια μέσω των ηλεκτρονικών ΜΜΕ, που στο πρόσωπο του μπόμπιρα φαν της ομάδας του Ρότερνταμ βρήκαν ένα αυθεντικό σύμβολο του πάθους που μπορεί να προκύψει σε ένα παιχνίδι.

Πως είναι όμως τώρα εκείνος ο παθιασμένος με την ομάδα του πιτσιρικάς; Μία νέα φωτογραφία που κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των social media έρχεται να δώσει την απάντηση, με τον νεαρό πλέον οπαδό να μην βρίσκεται στις πλάτες του πατέρα του αλλά δίπλα σε αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση