GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στις φλόγες τυλίχθηκε αυτοκίνητο εν κινήσει! Από θαύμα σώθηκε η νεαρή οδηγός! [photos + video]

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μία νεαρή γυναίκα στην Λιανή Άμμο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε τυλίχτηκε ξαφνικά στις φλόγες από....



Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μία νεαρή γυναίκα στην Λιανή Άμμο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε τυλίχτηκε ξαφνικά στις φλόγες από.
βραχυκύκλωμα, με την οδηγό να βγαίνει τελευταία στιγμή από το όχημα.

Το απίστευτο περιστατικό, σημειώθηκε χθες (03-08-2014) αργά το απόγευμα στην στροφή Τσεκούρα, όπου εκείνη την ώρα περνούσε με το αυτοκίνητο της μία νεαρή οδηγός, η οποία βρισκόνταν καθοδόν για την Νέα Αρτάκη, αλλά ξαφνικά έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, όταν κατά την διάρκεια της διαδρομής το αυτοκίνητο άρχισε να βγάζει καπνούς και μέσα σε λίγα λεπτά έγινε παρανάλωμα του πυρός και ακολούθησε πανικός.
Η γυναίκα στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της, αφού πρόλαβε να αφήσει το τιμόνι τελευταία στιγμή και να βγει ζωντανή από το φλεγόμενο όχημα, μπροστά σε δεκάδες περαστικούς που έτρεξαν κοντά της για να διαπιστώσουν αν είναι καλά στην υγεία της.
Με δάκρυα στα μάτια, έβλεπε την περιουσία της να γίνεται στάχτη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είχε ούτε λίγες ώρες που είχε επιστρέψει από την Σκύρο που παραθέριζε.
Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς και μέχρι να έρθει η πυροσβεστική και η Τροχαία, έμεινε για ώρα στην μέση του δρόμου, με αποτέλεσμα να σημειωθούν ουρές χιλιομέτρων.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, τα αίτια της φωτιάς οφείλονται σε βραχυκύκλωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση