GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ημαθία: Διαμορφώθηκε το πλαίσιο των αιτημάτων από τους φορείς που πλήττει το ρωσικό εμπάργκο [video]

Το διεκδικητικό πλαίσιο με χρονοδιαγράμματα και κυρίως τα τεχνικής φύσεως ζητήματά του σ’ ό,τι αφορά τη διαχείριση της κρίσης π...



Το διεκδικητικό πλαίσιο με χρονοδιαγράμματα και κυρίως τα τεχνικής φύσεως ζητήματά του σ’ ό,τι αφορά τη διαχείριση της κρίσης πουενέκυψε στο χώρο του επιτραπέζιου ροδάκινου, συζήτησαν και συνδιαμόρφωσαν εμπλεκόμενοι φορείς στην Ημαθία και όμορων νομών.

Η σύσκεψη το μεσημέρι της Τρίτης, ο οποία ήταν συνέχεια αυτής που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της προηγούμενης μέρας, είχε πολύ μικρότερη συμμετοχή και καθόλου άρωμα πολιτικής.

Μετά από μια συζήτηση με πιο «χαλαρή» διαδικασία η οποία κράτησε μία περίπου ώρα, εμπλεκόμενοι φορείς συναποφάσισαν το γενικό πλαίσιο πάνω στο οποίο θα κινηθούν.
Στη σύσκεψη πήραν μέρος εκπρόσωποι του μεταποιητικού-εξαγωγικού κλάδου, των υλικών συσκευασίας και του κλάδου των μεταφορών. Το Εργατικό Κέντρο Βέροιας δεν παρέστη με εκπρόσωπο, αλλά διαμήνυσε – όπως ανέφερε ο κ. Γιαννακάκης – ότι θα είναι σύμφωνο στην απόφαση που θα παρθεί.
Στο τέλος, κι ενώ η τριμελής ομάδα που ανέλαβε τη διαμόρφωση του τελικού κειμένου, έγινε γνωστό από τον κ. Γιαννακάκη ενημέρωση που υπήρξε σχετικά με την μετάβαση στη Βέροια κλιμάκιου του ΠΑΣΟΚ, μετά από εντολή του κ. Βενιζέλου. Το κλιμάκιο θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους των φορέων στις 12:30 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση