GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λάτσιος-Μενεγάκη: Η διαμάχη για το σπίτι των 1.000 τ.μ. με φόντο τα παιδιά. Τι γράφουν στις αγωγές...

Στις 7 Οκτωβρίου η Δικαιοσύνη καλείται να λύσει το γόρδιο δεσμό μεταξύ του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη που βρίσκοντα...



Στις 7 Οκτωβρίου η Δικαιοσύνη καλείται να λύσει το γόρδιο δεσμό μεταξύ του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη που βρίσκονται στα δικαστήρια με αφορμή την πώληση ή μη του σπιτιού που έφτιαξαν μαζί στα Μελίσσια ως παντρεμένοι για να μένουν με τα τρία παιδιά τους...

Η διαφωνία είναι κάθετη με τον κ. Λάτσιο να ζητά την πώληση του σπιτιού και την διανομή των χρημάτων σε ίσο βαθμό με την αρχική τοποθέτησή τους, σύμφωνα με το συμβόλαιο απόκτησης: Το 75% στην γνωστή παρουσιάστρια και το 25% σε αυτόν.

Στην αγωγή που έχει καταθέσει στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, και φιλοξενείται στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, σε δισέλιδο δημοσίευμα της Λίνας Στάμου, ο κ. Λάτσιος υποστηρίζει μεταξύ άλλων: Η σύζυγός μου νέμεται και κατέχει και το δικό μου ποσοστό συγκυριότητας επί των κάτωθι περιγραφομένων ακινήτων έναντι μηδενός ανταλλάγματος, ενώ δεν αποδέχεται την εξωδικαστική λύση της μεταξύ ημών κοινωνίας παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μου».

Το σπίτι, όπως αναφέρει ο κ. Λάτσιος αποτελείται ουσιαστικά από δύο ενοποιημένα ακίνητα – κατοικίες.

Η μεζονέτα περιλαμβάνει υπόγειο 208 τ.μ., ισόγειο 270 τ.μ. (καθιστικό, τραπεζαρία, καθημερινό δωμάτιο, γραφείο, αποθήκη, wc, κουζίνα) και τον πρώτο όροφο 208 τ.μ. (πέντε υπνοδωμάτια, 3 λουτρά, γκαρνταρόμπα, απόθήκη).

Το δεύτερο κτίσμα του οικοπέδου είναι μια αυτοτελής και ανεξάρτητη κάθετη ιδιοκτησία που περιλαμβάνει ένα δωμάτιο, κουζίνα-καθιστικό, ημιυπαίθριο χώρο, πισίνα, αποδυτήρια και λουτρό, συνολικής επιφάνειας 115,40 τ.μ.

Κατά τον κ. Λάτσιο, η συνολική αντικειμενική αξία του οικοπέδου είναι τουλάχιστον 1,1 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η αγοραία του αξία ανέρχεται σε τουλάχιστον 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν είναι η πρώτη αγωγή που έχουν ανταλλάξει μεταξύ τους η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος. Μετά το συναινετικό τους διαζύγιο το 2010 η παρουσιάστρια έχει υποστηρίξει ότι ο κ. Λάτσιος επιδιώκει να της προκαλέσει οικονομική βλάβη, ο δε πρώην συζυγός της ισχυρίστηκε ότι η περιουσία της είχε αυξηθεί κατά 3,2 εκατομμύρια ευρώ χάρη στο δικό του καταλυτικό ρόλο αφού, εκείνος κάλυπτε όλα τα έξοδα του σπιτιού, των παιδιών και της ανέγερσης του σπιτιού στα Μελίσσια.

Από τη δική της πλευρά, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα στο Πρώτο Θέμα, η κυρία Μενεγάκη υποσρτηρίζει ότι είχε τριπλάσιο εισόδημα από το δικό του και ότι σε όλη τη διάρκεια της κοινής τους ζωής την ίδια βάραινε μεγάλο μέρος των εξόδων διαβίωσης τους. Ισχυρίζεται ότι βρήκε άδεια μια θυρίδα που είχε μάσα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και ότι ο κ. Λάτσιος έχει εισπράξει συνολικά από την ίδια το ποσό των 950 χιλιάδων ευρώ και τώρα ζητά άλλες 800.000 για να μην πουληθεί το σπίτι, το οποίο η ίδια αντιπροτείνει να γραφτεί από κοινού στα τρία παιδιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση