GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επέμβαση αφαίρεσης όγκου από εγκέφαλο 10χρονου χρυσόψαρου

Ο Τζορτζ, ένα χρυσόψαρο ηλικίας 10 ετών από τη Μελβούρνη, φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα τυχερό. Αν και διαπιστώθηκε πως υπέφερε α...

Ο Τζορτζ, ένα χρυσόψαρο ηλικίας 10 ετών από τη Μελβούρνη, φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα τυχερό. Αν και διαπιστώθηκε πως υπέφερε από όγκο στον εγκέφαλο ο οποίος μεγάλωνε και είχε αρχίσει να επηρεάζει την ποιότητα ζωής του, φαίνεται πως έχει μια ιδιοκτήτρια που πραγματικά νοιάζεται για αυτόν.

Η ιδιοκτήτριά του δεν ήθελα να το υποβάλει σε ευθανασία

Η ιδιοκτήτρια ζήτησε από τον κτηνίατρο Τριστάν Ριτς να προχωρήσει σε μια λεπτή επέμβαση αφαίρεσης όγκου στον εγκέφαλο του ψαριού. Η εγχείρηση έγινε με γενική αναισθησία και χορήγηση νερού με οξυγόνο στα βράγχια, διήρκεσε μισή ώρα και κρίθηκε απολύτως επιτυχής.

«Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική σχέση με τα οικόσιτα ζώα, δεν είναι δική μας δουλειά να κάνουμε διακρίσεις μεταξύ των ειδών», δήλωσε ο κτηνίατρος, διευκρινίζοντας ότι η επέμβαση κόστισε 200 δολάρια. Το χρυσόψαρο, σύμφωνα με τον γιατρό, αναμένεται να ζήσει τώρα για άλλα 20 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση