GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθερος με εγγύηση ο Πιστόριους. Στις 13 Οκτωβρίου ανακοινώνεται η ποινή του

Ελεύθερος με εγγύηση αφέθηκε ο Όσκαρ Πιστόριους, μέχρι να ανακοινωθεί η ποινή του... Ο Πιστόριους, κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκ...



Ελεύθερος με εγγύηση αφέθηκε ο Όσκαρ Πιστόριους, μέχρι να ανακοινωθεί η ποινή του...
Ο Πιστόριους, κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία εξ' αμελείας, καθώς πθροβόλησε και σκότωσε πίσω από την πόρτα του μπάνιου τη σύντροφό του, Ρίβα Στέενκαμπ, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2013.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, η ποινή του Νοτιοαφρικανού παραολυμπιονίκη θα ανακοινωθεί στις 13 Οκτωβρίου. Η κατηγορία για την οποία κρίθηκε ένοχος ο Πιστόριους μπορεί να επισύρει ποινή φυλάκισης μέχρι και 15 έτη.
Η δικαστής Τοκοζίπε Μασίπα ανέφερε σήμερα κατά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας ότι ο Νοτιοαφρικανός αθλητής ενήργησε «από αμέλεια» όταν πυροβόλησε την πόρτα της τουαλέτας, «επειδή πίστεψε ότι είχε μπει μέσα στο σπίτι κάποιος εισβολέας».
Να σημειωθεί πως η Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή (IPC) αρνήθηκε να σχολιάσει την ετυμηγορία και εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Υστερα από τη σημερινή ετυμηγορία, συμπάσχουμε με όλους εκείνους οι οποίοι επλήγησαν από αυτή τη φοβερή τραγωδία, ειδικά την οικογένεια και τους φίλους της Ρίβα Στέενκαμπ που δυστυχώς έχασε τη ζωή της στο συμβάν. Σε όλη τη διάρκεια της δίκης, η IPC τόνιζε τη σημασία της διάκρισης ανάμεσα στη συμβολή του Όσκαρ στο Παραολυμπιακό Κίνημα και στην ιδιωτική του ζωή. Ως αθλητικός οργανισμός, δεν θα ήταν σωστό να σχολιάσουμε την κατάληξη μίας δικαστικής υπόθεσης που δεν συνδέεται με τον αθλητισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση