GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεύτερη στον κόσμο η 14χρονη Σταυρούλα Τσολακίδου!

Η νεαρή σκακίστρια Σταυρούλα Τσολακίδου μετά την περσινή κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος σκακιού στα 13 της χρόνια, φέτο...



Η νεαρή σκακίστρια Σταυρούλα Τσολακίδου μετά την περσινή κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος σκακιού στα 13 της χρόνια, φέτος επέλεξε να αγωνιστεί στην ίδια διοργάνωση, αλλά στην κατηγορία κοριτσιών 16 ετών!

Παρά τη διαφορά ηλικίας με τις περισσότερες συμμετέχουσες, η Σταυρούλα Τσολακίδου κατάφερε να πάρει το ασημένιο μετάλλιο, ενώ μέχρι τον τελευταίο αγώνα διεκδικούσε ακόμα και το χρυσό!

Η Σταυρούλα Τσολακίδου, που αγωνίζεται στον σκακιστικό όμιλο Καβάλας, είχε βραβευθεί από τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, μετά την περσινή της σημαντική διάκριση, που έφερε το ελληνικό σκάκι στην κορυφή του κόσμου.

Είναι σίγουρο πως η Σταυρούλα Τσολακίδου θα μας χαρίσει πολλές ακόμη επιτυχίες με τα χρώματα της γαλανόλευκης τα επόμενα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση