GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα "μαζεύει" τώρα ο Πετσάλνικος: "Ήταν 30-50 θερμοκεφαλάκηδες, δεν υπάρχει διχαστικό κλίμα..."

«Θερμοκεφαλάκηδες» χαρακτήρισε όσους αποδοκίμασαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του την Δευτέρα στο Ζάππειο στην εκδ...

«Θερμοκεφαλάκηδες» χαρακτήρισε όσους αποδοκίμασαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του την Δευτέρα στο Ζάππειο στην εκδήλωση για το ΠΑΣΟΚ, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος.
Ο κ. Πετσάλνικος προσπάθησε να υποβαθμίσει το γεγονός δηλώνοντας ότι οι 30-50 που βρέθηκαν εκεί, δεν φώναζαν συνθήματα μόνο εκείνη τη στιγμή, αλλά καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης:«Καλέσαμε για μια έκθεση και προσήλθε λαός. Μέσα σε αυτούς ήταν και περί τους 30- 50 θερμοκεφαλάκηδες, θα τους έλεγα εγώ, οι οποίοι στη διάρκεια της ομιλίας του κ. Βενιζέλου φώναζαν τα συνθήματά τους. Φώναζαν, όμως, συνθήματα και σε όλη τη διάρκεια των ομιλιών... Θεωρώ ότι δεν προσέφεραν την καλύτερη των υπηρεσιών, πάνω απ' όλα στον εαυτό τους. Δυστυχώς, όμως, υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις. Από την άλλη πλευρά, με πολλή προσοχή άκουσαν τις ομιλίες και με πολύ παλμό και χωρίς κανένα πρόβλημα γινόταν η εκδήλωση μπροστά στους 4.000», τόνισε ο κ. Πετσάλνικος δικαιολογώντας εν μέρει τους αποδοκιμαστές του Βενιζέλου.
Παράλληλα αρνήθηκε ότι στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει διχαστικό κλίμα, ενώ πρόσθεσε ότι όλα οφείλονται στην φθίνουσα πορεία του Κινήματος: «Η εκτίμησή μου είναι ότι δεν υφίσταται διχαστικό κλίμα. Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ προβληματίζεται και είναι πολύ φυσιολογικό αυτό, όταν ένα Κίνημα, που επανειλημμένα είχε συγκεντρώσει την εμπιστοσύνη του λαού, έχει μια μεγάλη φθίνουσα πορεία και στις πρόσφατες ευρωεκλογές έχει ένα ποσοστό 8%...».
Όσον αφορά στον Γιώργο Παπανδρέου, ο κ. Πετσάλνικος διευκρίνισε ότι βρίσκεται πάντα στις επάλξεις, έτοιμος να προσφέρει στις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος: «Ο Παπανδρέου, με τις τοποθετήσεις, τις ομιλίες και τις ανακοινώσεις του, εξηγεί ο ίδιος τι εννοεί και τι πιστεύει ότι χρειάζεται ο τόπος... Δεν περιέγραψε το παρελθόν, αλλά αυτό που χρειάζεται ο τόπος και στηρίζεται σε αρχές και αξίες και πραγματικά θα μπορεί να διαμορφωθεί ως πρόταση προοδευτικής κατεύθυνσης, συσπειρώνοντας τις προοδευτικές, σοσιαλιστικές δυνάμεις. Έχει επανειλημμένα ο ίδιος πει ότι ήταν και είναι πάντοτε παρών. Ότι θεωρεί πως είναι στρατευμένος σε έναν αγώνα για μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται η χώρα. Και οι οποίες δυστυχώς δεν έχουν συμβεί ως τώρα».

2 σχόλια

  1. Σα δε ντρεπεσε γελοιε.
    Ρημαξατε τη χωρα με αρχηγο ενα ΜΠΟΥΦΟ με τους κηπουρους του και αντι να κανετε χαρακιρι ζητατε και τα ρεστα.
    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ
    Π.Κ.(ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ 400)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κι ΕΣΕΝΑ τι σε νοιαζει, ρε μπουφο;



    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση