GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Η τουρκική κυβέρνηση προμήθευσε τους ισλαμοφασίστες της Συρίας με 400 τόνους όπλα και πυρομαχικά"

Ο Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση σχετικά με την αποκαλυπτική σ...



Ο Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση σχετικά με την αποκαλυπτική συνέντευξη στο FARSI NEWS AGENCY (FNA) του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης επί πρωθυπουργίας Ερντογάν:

«Η αποκαλυπτική δήλωση του πρώην αναπληρωτή Πρωθυπουργού της Τουρκίας και στενού φίλου του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Αμπντουλατίφ Σενέρ, ότι η τουρκική κυβέρνηση προμήθευσε τους ισλαμοφασίστες της Συρίας με 400 τόνους όπλα και πυρομαχικά, αποδεικνύει πόσο επικίνδυνα χειρίστηκε το θέμα της Συρίας ο Υπουργός Εξωτερικών της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος - ως «βασιλικότερος του Βασιλέως» πέρυσι τέτοια εποχή - συμφωνούσε στην στρατιωτική επέμβαση κατά του Άσαντ.

Είναι ο ίδιος Υπουργός Εξωτερικών της ίδιας συγκυβέρνησης και του ίδιου Πρωθυπουργού, που εννοούν να «χαριεντίζονται» διπλωματικά με την Άγκυρα, την ώρα που η Τουρκία απλώνει τα δίχτυα της από τους Τζιχαντιστές τρομοκράτες μέχρι τα Βαλκάνια και με ιδιαίτερο προσανατολισμό την Θράκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση