GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θήβα: Η τραγική ιστορία του 45χρονου που πνίγηκε σε πηγάδι 30 μέτρων

Άσχημο παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα για έναν 45χρονο πατέρα δύο παιδιών, που πνίγηκε σε κρυφό πηγάδι χωραφιού, βάθους 30 μέτρων. Ο ά...


Άσχημο παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα για έναν 45χρονο πατέρα δύο παιδιών, που πνίγηκε σε κρυφό πηγάδι χωραφιού, βάθους 30 μέτρων.
Ο άτυχος άνδρας, κάτοικος Πάτρας με καταγωγή από την Κυλλήνη, πηγαινοερχόταν τακτικά με το φορτηγό του στη Θήβα, προκειμένου να εμπορεύεται αγροτικά προϊόντα και να τα πουλάει.
Ο 45χρονος από την Πάτρα ξεκίνησε να πάει στο επαγγελματικό ραντεβού του, στην αγροτική περιοχή Τάχι Θήβας, για να προμηθευτεί πατάτες και κρεμμύδια.
Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για τον άτυχο 45χρονο, πατέρα δύο παιδιών.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, περίπου στις 22:00 το βράδυ ο 45χρονος οδηγός άρχιζε να φωνάζει τρομαγμένος με όλη του δύναμη και η φωνή του ακουγόταν να βγαίνει βαθιά μέσα από ένα πηγάδι, το οποίο δεν ήταν περιφραγμένο.
Αμέσως όλοι έτρεξαν κοντά στο κρυφό πηγάδι, εντοπίζοντάς τον από τις εκκλήσεις του για βοήθεια, όμως οι άνθρωποι που ήταν στο σημείο της τραγωδίας, δεν μπορούσαν να βοηθήσουν καθώς ήταν αδύνατο, αφού το βάθος του πηγαδιού ήταν μεγάλο και σύμφωνα με τις Άρχες, έφτανε τα 30 μέτρα.
Αμέσως ενημέρωσαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Τα τοπικά μέσα αναφέρουν πως οι πυροσβέστες της Θήβας κατάφεραν και κατέβηκαν στο πηγάδι μέχρι ένα σημείο, αλλά, λόγω του μεγάλου του βάθους, δεν μπόρεσαν να φτάσουν τον άτυχο άνδρα, καθώς δεν διέθεταν τα απαραίτητα σωστικά μέσα.
Τα λεπτά περνούσαν εις βάρος του 45χρονου, έως ότου να φτάσει στο σημείο του πηγαδιού η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία, κάτι που έγινε στις 02:45 τα ξημερώματα.
Δυστυχώς, όμως, ήταν πολύ αργά για εκείνον, καθώς είχε ήδη πνιγεί από τα νερά του κρυφού πηγαδιού.


Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση