GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεσσηνία: Σοβαρό ατύχημα με αλεξίπτωτο πλαγιάς – Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει 55χρονος

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας ένας 55χρονος απόστρατος στρατιωτικός που παρασύρθηκε από τον ισχ...


Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας ένας 55χρονος απόστρατος στρατιωτικός που παρασύρθηκε από τον ισχυρό άνεμο καθώς προσπαθούσε να πετάξει με αλεξίπτωτο πλαγιάς σε περιοχή της Μεσσηνίας, αλλά κατέπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ένα απόστρατο ταξίαρχο της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος είχε απογειωθεί λίγο πριν τις 5 το απόγευμα από την περιοχή Άγιος Δημήτριος στην Άνω Βέργα Μεσσηνίας, αλλά έχασε τον έλεγχο κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Στην περιοχή υπήρχε κόσμος που τον είδε να πέφτει σε δύσβατο σημείο και ειδοποίησε την Πυροσβεστική, η οποία ξεκίνησε αμέσως επιχείρηση για τον εντοπισμό και απεγκλωβισμό του. Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε πριν λίγα λεπτά στο νοσοκομείο και η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση