GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χτύπησε πάλι ο πρέσβης «μαϊμού» στη Θάσο

Όσες φορές και να συλληφθεί δεν φαίνεται να βάζει μυαλό ο απατεώνας που «πλασάρεται» ως πρέσβης χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ανα...


Όσες φορές και να συλληφθεί δεν φαίνεται να βάζει μυαλό ο απατεώνας που «πλασάρεται» ως πρέσβης χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αναζητά δήθεν οδηγό για να αναλάβει τις μετακινήσεις επισήμων προσώπων, ζητώντας όμως να πληρώσει… εγγύηση για την ανάθεση της δουλειάς.

Τελευταίο του θύμα ήταν ένας 38χρονος αυτοκινητιστής στη Θάσο, στον οποίο παρουσιάστηκε και πάλι ως διπλωμάτης και του προσέφερε ιδιαίτερα ικανοποιητική αμοιβή για να τον «κλείσει» αποκλειστικά ως οδηγό κατά τη διάρκεια περιοδείας που θα διαρκούσε δυόμισι μήνες. Ο άτυχος επαγγελματίας δελεάστηκε από την υψηλή αμοιβή και «τσίμπησε» το δόλωμα.

Δεν υποψιάστηκε τίποτε, ούτε όταν ο 48χρονος απατεώνας τον έπεισε να καταθέσει 1.800 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό, ως εγγύηση για τη μελλοντική τους συνεργασία! Από τον περασμένο Απρίλιο που κατέθεσε τα χρήματα, όμως, ο καιρός περνούσε χωρίς να πάρει ειδοποίηση κι έτσι κατάλαβε πως τον είχαν εξαπατήσει και κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα της Θάσου.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Ασφάλεια Καβάλας, οι άνδρες της οποίας ταυτοποίησαν τον σεσημασμένο 48χρονο που αναγνωρίστηκε από το θύμα και υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας μια ακόμη δικογραφία για απάτη που σχημάτισαν σε βάρος του.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση