GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλεβε καύσιμα και μηχανήματα και τα πωλούσε

Πολλές φορές στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου ένας νεαρός διαρρήκτης κι έτσι δεν ...


Πολλές φορές στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου ένας νεαρός διαρρήκτης κι έτσι δεν δυσκολεύτηκαν να ανακαλύψουν τα ίχνη που άφησε όταν «χτύπησε» μια αποθήκη στο Διδυμότειχο.
Η διάρρηξη είχε γίνει πριν από δυο εβδομάδες και ο 19χρονος δράστης είχε αρπάξει μεταξύ άλλων δυο χορτοκοπτικά μηχανήματα, μια ηλεκτρογεννήτρια και περίπου δέκα λίτρα βενζίνης. Το ένα από τα χορτοκοπτικά μηχανήματα το πούλησε σε έναν 41χρονο, στην αυλή του σπιτιού του οποίου βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Ο νεαρός δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ ο 41χρονος κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Η έρευνα συνεχίζεται για να βρεθούν και τα υπόλοιπα κλοπιμαία.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση